Sminkbeställning!!

Godmorgon mina vänner! ❣

Som jag har nämnt i tidigare inlägg så har jag helt plötsligt fått ett brinnande intresse för smink & skönhet, jag har aldrig varit så här intresserad av sminktutorials, rekommendationer eller nånting som egentligen hade med smink att göra överhuvudtaget, men det har bara exploderat. Kan helt plötsligt sitta i flera timmar på youtube och bara kolla på sminkvideos, så jäkla konstigt men samtidigt så kul! Så iallafall, p.g.a. detta så har jag beställt smink från tre olika hemsidor under de två senaste veckorna, har vågat köpa nya produkter som jag aldrig testat men som jag är i full gång med att testa nu!

Första beställningen jag gjorde var från cocopanda och där beställde jag lite nya sminkborstar men samma smink som jag brukar använda. Säkra kort det vill säga! Däremot så har jag precis lagt två beställningar från luxplus och nordicfeel som borde komma hem till mig under veckan. Därifrån har jag beställt en massa produkter som jag aldrig vågat testa innan men som jag väl gjorde slag i saken och faktiskt beställde nu. Det är ju bara väntan på att få hem paketen som är det värsta. Har så fruktansvärt dåligt tålamod när det kommer till att vänta på att få saker hemskickade.

En sak som jag har beställt och verkligen inte kan vänta på att få testa är Bio-Oil. Jag har tänkt att köpa en flaska flera gånger tidigare, men jag kände att det skadar ju faktiskt inte att testa då jag har hört så himla mycket bra om den. Ska testa att använda den på gamla ärr & bristningar och så gör jag en recension sen om vad jag tyckte!

/ Yours truly
Gillar

Kommentarer

Luxplus,
Hej Julia, Hoppas du blir nöjd med produkterna du har köpt! 😊 Bästa hälsningar, Luxplus
www.luxplus.se/