Snark

Hallå vad hände?

Vaknade för en halvtimme sen, inte helt likt mig med tanke på att de senaste veckorna har jag varit klarvaken typ strax efter åtta? Antar att jag var trött, eller att sängen var extra bekväm idag, vad vet jag!

Idag väntar röjets röj (kan man säga så?) jag och A ska rensa ur vårt källarförråd & vårt vindsförråd, för jag kan säga er att det är inte snyggt. I källarförrådet går det inte ens att komma in i p.g.a. allt skräp & alla kartonger fyllda med saker vi inte vet vart vi ska göra av och vindsförrådet är fullt av möbler som vi har lånat (när vi flyttade in och inte hade så mycket så fick vi låna möbler av A's farmor & farfar!) som nu ska få åka hem tillbaka till sina rätta ägare. Vi har liksom inte använt de möblerna på det senaste iallafall ett & och ett halvt år, så finns ju liksom ingen vits alls med att de ska stå där uppe och ta plats.

Dock så tänkte jag faktiskt att vi skulle försöka tjäna lite pengar på att röja också. Vi har så mycket saker, möbler, hushållsmaskiner kvar i kartonger, elektronikprylar ja en hel del grejer som vi skulle kunna sälja. Jag blir lätt lite av en samlare och vill gärna ha kvar en massa saker, men det går ju inte. Jag får övertala mig själv att alla grejer i förråden kan bli förvandlat till pengar, pengar som jag kan köpa kameragrejer för. Låter bra tycker jag!

Nej nu ska jag göra mig i ordning och lite försiktigt börja väcka A. Det är ett timslångt projekt att försöka få upp honom ur sängen, så lika bra att börja nu. Ta hand om er! ♥️

Gillar

Kommentarer