Snurrig

Alltså hörni, jag är så virrig? Jag började skriva ett inlägg igår och trodde att jag hade publicerat det, men verkar som att jag slutade halvvägs och bara fullkomligt glömde bort vad jag höll på med??

Ja ja. Idag är en ny dag. En dag med tvättid & lite städning nu på förmiddagen innan värmen lägger sig som en vägg här hemma. Man får passa på. De senaste dagarna har ju i princip bara bestått av en massa solande & mys utomhus. Igår var jag iväg och handlade lite nya kläder också, skrev ju här i något inlägg tidigare att jag verkligen inte har några sommarkläder, men nu är det åtgärdat! Beställde två suuupersnygga klänningar från Nelly & köpte två kjolar & en klänning från H&M, så nu behöver jag inte fundera mer på det iallafall. Vi var faktiskt även iväg till min pappa på eftermiddagen/kvällen och grillade. Hallå hur gott är det inte med egengjorda hamburgare, friterade pommes frites & grillad majs? Nam nam.

Det som inte är så roligt är att jag har fått solbrännan från helvetet på ryggen. Jag har varit sjukt noggrann med att smörja mig överallt, men uppenbarligen så måste jag ha missat ryggen, för jag är helt röd och bränd. Tack & lov så gör det inte speciellt ont, men lika irriterande för det. Stod & tvättade bilen i bikini nere i stugan hos mormor & morfar, och antagligen så stod jag väl länge med ryggen emot solen, så nu får det bli t-shirt eller något annat som täcker ett par dagar (snälla kom ihåg att använda solskydd, brännskador är inte roligt /mvh hon som fick andra gradens brännskador i ansiktet för många många år sen...)

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra sen i eftermiddag, jag ska skicka iväg ett traderapaket iallafall, och sen kanske vi grillar med en kompis, men det är ingenting spikat. Njuta av vädret så länge det varar ska jag göra iallafall, det pratas ju om att det ska bli skitväder torsdag-fredag & att det ska bli kallare nästa vecka, vi får se!

Nu ska jag slänga igång nästa tvättmaskin, men ta hand om er i solen så hörs vi snart!

Gillar

Kommentarer