Sommardagar

Hej på er i värmen ♥️

Jag hoppas att ni mår bra & att ni dricker ordentligt. Det är så himla viktigt nu i värmen, och jag slarvar tyvärr själv med det. Blir helt skakis och mår jättekonstigt om jag inte dricker ordentligt. Försöker äta mängder med vattenmelon också. Har svårt som fasen att äta när det blir så varmt, så pastasallad och vattenmelon är ett hett tips från mig. Bra mat som mättar men som inte är "jobbig" att äta!

Idag händer det inte mycket iallafall. Jag mår inte riktigt helt hundra, och vi har väldigt molnigt här så jag ska väl egentligen bara försöka städa lite här hemma. Vi har ju varit ute i pappas stuga varenda kväll sen i helgen i princip och jag har verkligen skjutit på allt som har med städning & tvätt och göra. Vi har bara fiskat, ätit och tagit det lugnt. Har varit så skönt att kunna släppa tankarna på alla krav & allting som har varit. Det är helt okej för min egen del att vara en hjärndöd zombie nu.

Igår så var dock jag & min sambo iväg och handlade lite skolmaterial, typ nytt ämnesblock, lite nya överstrykningspennor och sådär. Känns skönt att ha gjort det! Gjorde faktiskt en beställning med lite grejer från Lush också, kände att det var dags att unna sig någonting. Jag har satt så mycket mål och klarat det jag har tagit mig an, så då känns det som att jag är värd lite shopping. Har inte handlat någonting på flera månader just "till mig själv". Jo jag köpte en mac häromdagen, men det hade jag ju aldrig i min vildaste fantasi gått och köpt för att jag bara vill ha det eller vad vi ska säga. Är ju trots allt för ett syfte jag köpte den så.

Nej, nu ska jag äta vidare på min vattenmelon! Vi får se vart dagen tar mig. Ta hand om er ♥️


Gillar

Kommentarer

Julia ,
välkommen till bloppis https://heladagen.wordpress.com/ uppdaterar i veckan med massor av nya saker!
heladagen.wordpress.com/