Sommarsallad

Hej på er älsklingar

Jag hoppas att ni mår bra! Det gör jag. Är helt slut efter dagens bravader bara. Klev upp runt klockan åtta i morse och har varit i full gång sen dess. Jag har faktiskt hunnit måla listerna runt ytterdörren en gång till, kört nästan milen på crosstrainern & sen varit en kortis hos min pappa och A's mamma. Har precis ätit lite middag här också, så synd att vi äter så sent här hemma, men i och med att A jobbar natt så blir det lätt så. Hans dygnsrytm är ju inte riktigt som min, på gott & ont.

Jag har varit så extremt sugen på sallad och vattenmelon under hela dagen, och till min stora lycka så såg jag att de sålde vattenmelon för 10:-/kg på Coop, så åkte dit & köpte två stycken! Gjorde en "sommarsallad" med vattenmelon, isbergssallad, fetaost, tomater & ärtskott, plus att jag slängde på några solroskärnor på, så himla gott! Tog även en avokado med lite salt & peppar till, så glad att jag har lärt mig att äta avokado, tyckte inte alls om det förut konstigt nog. Jag har i vilket fall väldigt svårt att äta när det blir varmt ute, så jag lever i princip på sallad & vattenmelon om somrarna.

Nu sitter jag i alla fall och kikar lite på hockey-vm. Försöker multitaska & kolla på Sverige-Lettland på tvn & Finland - Schweiz på datorn (klart att man måste kolla båda när det finska blodet trots allt flyter i mina ådror också) är lite för trött för att påbörja några fler projekt idag, så det blir tv-tittande tills A ska åka & det är läggdags för mig. Ta hand om er & varandra så hörs vi snart igen

  • Vardag

Gillar

Kommentarer