Sommarvädret är här!

Hej på er!

Jag hoppas att ni mår prima! Jag mår mycket bättre idag än vad jag har gjort på ett par dagar, och jag antar att det har lite med vädret att göra. Här hos oss är det cirkus 27 grader varmt idag och strålande sol, så jag kan verkligen inte klaga överhuvudtaget, eller ja, det enda jag egentligen kan gnälla på är väl att jag sitter instängd på kontoret tills klockan 18, men utöver det så är det inga fel alls faktiskt.

Kvällen ska spenderas på sjön, jag ska bada & fiska och verkligen bara njuta av vädret. Det ska enligt väderprognosen vara helt vindstilla och runt 25 grader varmt ikväll, så jag tänker inte gnälla, inte ett dugg tänker jag gnälla faktiskt. Det ska tydligen vara runt 25 grader i vattnet också, så ni kan ju gissa vem som kommer ligga som en fisk i sjön sen, jag älskar verkligen sjön så mycket, eller ja vatten överlag skulle jag nog säga.

Idag är det jäkligt segt på jobbet måste jag säga. Det händer inte alls mycket, och jag tror faktiskt att det är på grund av vädret. Dom flesta ligger nog och steker på stranden, det hade jag också gjort om jag hade kunnat.

Nej ni, nu ska jag slå på en kaffebryggare och sen vetesjutton vad jag hittar på. Ta hand om er så länge så hörs vi snart! ♥

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
Hemskt jag mår skit å bli å hövvevärkr yr å mår illa typ.
nouw.com/fobibella
juliaes
juliaes,
Men fy! Är det på grund av värmen du mår dåligt? Krya på dig i vilket fall!
nouw.com/juliaes
Fobibella
Fobibella,
Ja jag är Allergisk mot Sommarvärmen. Tacktack. Nu mår man skapligt när man chattar med snälla folk på Fb. Dricker kolsyrat vatten med Vitaminbrustablett i 😋
nouw.com/fobibella