Söndag hos mormor

Hej vänner!

Idag har varit en lugn söndag, som de flesta söndagar i vårt lilla hem brukar vara. Vi vaknade sent (som vanligt) och låg kvar i sängen tills jag var tvungen att gå upp och göra mig i ordning. Vi var nämligen bjudna till mormor för att äta tillsammans med min mamma & moster. Mormor bjöd på kåldolmar, och för er som inte vet vad det är så är det som köttfärslimpa i ett kåltäcke, det är så sjuuukt gott och det finns ingen som gör dom som bra som mormor. Man blir så himla bortskämd med mat i våran familj då alla är så duktiga på att laga mat! Mamma, pappa, mormor & moster är superduktiga, så det spelar egentligen ingen roll vart man åker så får man alltid god mat!

När vi kom hem så gjorde vi inte alls mycket, kollade på serier på netflix och i princip bara väntade på att Anton skulle börja jobbet. Han jobbar ju ständig natt och på söndagarna så börjar han tidigare än alla andra skift, så kvällen blir typ bara en väntan. Efter att han hade åkt så låg jag kvar i sängen och kollade på youtube, men i och med att min dygnsrytm är så skev så har jag typ piggnat till nu och sitter vid datorn med ansiktsmask och fixar naglarna. Jag måste verkligen se till att få ordning på dygnet igen.

Imorgon ska vill till Örebro för lite shopping, blir nog inget speciellt förutom att jag måste köpa ett skal till iPaden då den glider ur det skalet jag har nu. Blev livrädd igår när jag låg och scrollade och den gled ur skalet och ner på golvet, som tur var så har jag en fäll bredvid sängen så den landade mjukt, men hjärtstoppet jag fick innan jag såg det var inte att leka med..

Nu ska jag gå och tvätta mitt ansikte och sen vet jag inte riktigt vad jag ska pyssla med, det lär ju märkas.

Ha en fin måndag och ta hand om er!

/ Yours truly.

Såhär ser såg det ut förut i min säng, kunde inte bli mysigare. 

  • Vardag

Gillar

Kommentarer