Söndagsångest?

Får ni söndagsångest? Jag brukar klara mig bra undan det faktiskt, antar att det har med att jag faktiskt pluggar och inte direkt har några "fasta" arbetstider, men idag vet jag ärligt talat inte vad det är med mig.

Sitter här och glor som en uggla eller nått, jag vet inte ens! Har en massa planer inför imorgon och jag antar att det är därför jag blir så stressad. Har föreläsning på skolan, ska till Marieberg och sista-minuten handla present till pappa som fyller 45 imorgon, så min hjärna blir en smet alltså. Kommer väl antagligen sova som en liten bebis imorgon ska ni se, vore så himla skönt. Sov som en kratta inatt igen tyvärr, så hoppas att jag kör slut på mig själv imorgon! Sover verkligen bäst då.

Annars har det verkligen inte hänt ett skit i helgen, jag har suttit här framför datorn och glott. Igår drack jag vin och kollade på film verkligen hela kvällen och det var förvisso jäkligt skönt och välbehövligt efter förra veckan och helgens tenta, men jag blir så otroligt rastlös. Idag har jag också bara gått runt här hemma och varit uttråkad, var förvisso ner till affären en sväng, men det är verkligen så långt jag har kommit, haha!

Älskar vädret nu dock! Äntligen så har snön försvunnit härifrån och man kan äntligen se gräset igen. Får verkligen vårkänslor, hoppas att det håller i sig nu bara så att jag slipper sjunka ner i en jävla grop igen. Har varit där nere sen typ september så jag vill så långt bort därifrån som jag bara kan. Har ju berättat tidigare om allting, och det är minst sagt mycket i mitt stackars huvud. Skulle behöva komma bort ett tag, bara boka en flygbiljett till typ Irland eller Skottland (mina drömresmål) och bara få andas. Skulle verkligen inte göra mig ett skit att resa dit själv.

Nej, nu ska jag nog slå på en film här och bara ta resten av kvällen innan det är läggdags. Ta hand om er och varandra så hörs vi snart igen♥️

Längtar efter det här....

Gillar

Kommentarer