Söndagsplaner

Hellluuuu!

Jag hoppas att ni njuter av värmen, för det gör iallafall jag, och har gjort hela helgen! Jag har verkligen varit utomhus hela helgen & under veckan när vädret har tillåtit, har spenderat nästan varenda dag hos pappa, och vi har verkligen fått så mycket gjort. Helt sjukt vilken energi man får när solen kommer!

Idag är det i vilket fall också full rulle, nu på förmiddagen så har jag inte gjort så mycket, men i eftermiddag blir det desto mer. Klockan 17 ska jag vara, vad ska vi kalla det, assistent (?) och "kamerauthyrning" (duktiga posten slarvade bort hennes kamera så hon får låna min) åt Rebecka som ska göra en gravidfotografering i Karlstad, och samma sak senare sen vid åtta ikväll. Så jag har precis kommit ur duschen här och ska ta & göra mig iordning. Tänkte faktiskt att jag skulle lägga lite energi på att sminka mig idag, har typ sprungit runt utan smink i två veckors tid och jag tycker ju faktiskt att det är skitroligt att sminka mig, men ser liksom inget behov av det när jag har hjälpt pappa i garaget t.e.x, man blir ju inte direkt ren av det.

Imorgon kommer förhoppningsvis min nya telefon också! Mitt abonnemang löper ut nu i sommar och jag trivs så himla bra med operatören jag har nu, så valde att förlänga det och tog en ny telefon i samma sväng. Så en ny Samsung S9 är på väg hem till mig, wihoo! Jag är verkligen ingen iPhonemänniska, utan jag har faktiskt haft Samsungs telefoner sen Galaxy S2, då förstår ni.. Det är ett par telefoner. Måste dock säga att jag tyckte att det var helt sjukt att jag behåller samma abonnemang men får den senaste modellen för ett lägre pris än vad jag har nu? Najs!?

Nu ska jag iallafall ta & sminka mig lite och göra mig redo för eftermiddagens äventyr. Ta hand om er så hörs vi snart!♥

  • Vardag

Gillar

Kommentarer