Sova? Nej skulle inte tro det..

Hoppas faktiskt nästan att ingen läser det här.. iallafall inte samma tid som jag postar det, ni borde sova, och det borde jag med egentligen, men det går si sådär i vanlig ordning.

Är verkligen en sån där natt nu igen när alla tankar jagar en på samma gång. Vill egentligen gå upp och kolla på snyftfilmer och äta glass, men här ligger jag med en katt i ansiktet och bara snurrar omkring. Hatar verkligen sömnlösa nätter, dels så förstör det mitt humör, men det förstör också dagen efter, suck. Jag såg faktiskt fram emot imorgon, eller ja det gör jag fortfarande, men jag vet hur sur och pissig jag kommer vara när klockan ringer imorgon. Tur är väl att jag inte behöver gå upp vid sex-sju som jag har varit tvungen hela förra veckan. Kan iallafall med gott samvete sova ut till åtta, nio kanske! Tur för mig. Fördelen med att vara student antar jag, jag pluggar när det passar mig, och vanligtvis så funkar det inte speciellt bra för mig att börja plugga för tidigt, nej, föredrar eftermiddagen/kvällen för det..

Ville väl egentligen bara tipsa om en film, om ni är som jag och gillar filmer som man måste titta en gång till på för att verkligen greppa. Eternal sunshine of the spotless mind är en sån film, och en av mina favoriter, speciellt när man går igenom ett breakup som jag för tillfället gör. Man får lite annat perspektiv på saker och ting, och hur det kanske är tur att man inte kan radera en människa och ens upplevelser permanent trots att det känns som det enklaste. Ett uppbrott är aldrig lätt, men på nått sätt så tror jag att det är viktigt att bära med sig de fina stunderna ändå på något sätt, men även de tillfällen som inte varit så bra. Dels för att man lär sig vad man inte accepterar och inte tycker om hos en människa, men också för att man kanske inte "begår samma misstag igen", jag vet inte riktigt. Verkligen värd en titt om du inte har sett den redan i vilket fall. Funkar extra bra när man inte kan sova eller bara har ett rastlöst sinne. Extra fint är det att se Jim Carrey göra en seriös roll, för han är en skådespelare av rang, men det tänker man kanske inte på i hans ”vanliga” filmer.

Ta hand om er, och ha en fin måndag när ni nu än vaknar ♥️


"How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each prayer accepted, and each wish resigned."

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
Jag läser 😉
nouw.com/fobibella
juliaes
juliaes,
Nemen! Såg nu nu att du hade kommenterat, hoppas att du fick någon sömn inatt! 😊
nouw.com/juliaes