Sovrumsinspo

Hej mina hjärtan!

Jag har fått en inredningsknäpp och har sakta men säkert börja renovera & inreda lägenheten. Vi har bott här i lite drygt ett och ett halvt år, men jag har aldrig riktigt lagt ner tid och pengar på inredning. Självklart har jag köpt fina plädar, kuddar och diverse grejer, men nu de senaste veckorna har både jag och min sambo insett vad roligt det är att göra om hemma. Det började väl egentligen med att vi beställde en ny säng, och sen dess har allting bara eskalerat. Senast idag så var vi faktiskt och köpte ett nytt fönsterbräde till sovrummet som vi satte upp, jag fick även hem kakelfärgen som jag ska måla om vårt kök med. Vi har idag ett gammalt kakel från typ 80-talet som förvisso är fräscht men inte speciellt snyggt med tanke på att det är typ majs och lök på motiven? Så jag har iallafall köpt speciell kakelfärg i vitt som jag ska måla över det med, hoppas verkligen att det blir som jag vill att det ska bli.

Sängen vi har beställt är i vilket fall en ställbar säng med gavel och hela köret, och varken jag eller Anton kan vänta på att den ska komma hem till oss, vilket dröjer ungefär en och en halv vecka till. Till det så har vi köpt nya sängbord & sänglampor som är så fina. Hade även tänkt åka till Rusta imorgon och köpa nya vita linnegardiner och en ny ryamatta att ha under sängen. Vi har så himla fint golv i hela lägenheten, bortsett från i hallen och köket, är verkligen ett rustikt trägolv, tyvärr lite repigt och slitet men utöver det så är det jättevackert!

I samband med att vi beställde nya sängen nu iallafall så har vi även köpt nya överkast, lakan, madrasskydd och ska även köpa nya täcken & kuddar samtidigt som vi hämtar sängen. Sen har jag faktiskt även tänkt köpa nya gråa sängkläder från Rusta som jag blev helt kär i. Blir så himla stilrent med enfärgade sängkläder och överkast.

Tänkte iallafall slänga upp ett par inspobilder på sovrum från pinterest, så kanske även ni får lite lust att göra om lite hemma!

/ Yours truly.
Gillar

Kommentarer