Sjukhusbesök

Hej på er

Jag hoppas att ni njuter av er lördag! Själv så blev dagen lite annorlunda gentemot vad vi hade planerat. Idag vid fem skulle vi iväg på kalas för att fira A's farmor som fyllde år, men vid tjugo i sex satt jag hos läkaren istället..

Satt och spelade tv-spel vid två idag när jag plötsligt fick extremt ont i högerarmen, trodde först att jag typ hade sträckt mig eller någonting, men varför skulle jag ha sträckt mig när jag satt stilla i soffan och spelade liksom? Armen började också svullna & bli röd i armvecket så jag blev lite orolig, Tyvärr så är jag en stor hypokondriker så tänker givetvis det värsta först, och det första som slog mig var ju blodpropp i armen. Trots att jag är en hypokondriker så hatar jag verkligen att behöva "ta upp plats" på sjukhus/akuten, för tänker liksom att det är någon som behöver den tiden mer än mig, trots att det är skitdumt att tänka så. Tänk om man skulle få problem med någonting allvarligt men tycka att man inte ska ta upp plats på sjukhuset idiotiskt... Iallafall så gick det inte över på ett par timmar, så vid fyratiden så ringde jag faktisk rådgivningen (satt i telefonkö i 45!!! minuter för att komma fram) för att se vad de sa och de gav mig en tid på en jourmottagning vid tjugo i sex för att verkligen kolla upp så att det inte var en blodpropp. Det vore ju inte så bra om den hade börjat vandra liksom..

Kom iallafall in till läkaren snabbt och han kollade armen noggrant på mig men konstaterade att det är ett blodkärl som har brustit ganska djupt, och det var därför jag hade fått sån akut smärta då en propp tydligen inte uppenbarar sig så direkt som ett brustet blodkärl gör. Dock så måste jag säga att jag trodde verkligen inte att det gjorde så ont? Jag har fått brustna blodkärl ytligt förut, men det har aldrig gjort så ont så därför jag blev så ställd över vad som var fel, enkel förklaring är ju att det satt så djupt, men ja jag är lättad!

Vi kom iallafall väg på kalas vid runt kvart i sju tror jag, och stannade väl kvar till strax efter åtta, så det blev en kortis. Fick världens huvudvärk, och jag hade och har fortfarande ont i armen så, men så kan det bli.

Nu sitter jag iallafall här och kikar på stream, ska väl försöka gå och lägga mig om en liten stund antar jag. Ta hand om er så hörs vi snart igen!!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer