Städ & tvättdag

Hej på er! Jag hoppas att ni mår bra

Själv så mår jag mycket bättre än vad jag har gjort senaste veckorna. Energin är faktiskt på topp, även om jag är lite smått uttråkad. Min sambo jobbar eftermiddag den här veckan, så jag är som sagt själv från strax efter ett fram till midnatt ungefär. Har dessutom fortfarande vinterdäck på bilen, så jag är lite "låst" hemma, men det lär vi fixa så fort som möjligt. Så ja, vad sysselsätter jag mig med? Jo, tvättar & storstädar. Vet inte varför, men på något sätt så tycker jag faktiskt att det är roligt, eller roligt kanske är fel ord, men det är så jävla tillfredsställande när alla kläder är rena och lägenheten luktar gott. Dessutom så är det såååå mycket lättare att städa när A inte är hemma. Mycket bättre att greja med allt här hemma när han är iväg. Är så pedant med städningen så om jag inte gör det själv så går jag likt förbannat och städar en gång till för att det inte är "på min nivå". Så jäkla fånigt egentligen, men ja då är det väl tur att jag inte förväntar mig att A ska städa och sen inte ens bli nöjd liksom.

Annars har jag inte mycket planerat i veckan faktiskt. Imorgon släpper de facit till högskoleprovet, så det ska jag försöka titta lite på och räkna ut lite vad jag ligger på. Baka bullar har jag också tänkt att göra, får se om det blir idag eller imorgon, har inte riktigt bestämt mig än, det märks! Blir lite tråkigt att bara gå hemma och dagarna, så jag får göra allt jag kan för att få dagarna att gå. Tur är väl iallafall att jag numera har en normal dygnsrytm. Går och lägger mig vid 12 ungefär och vaknar runt nio-tio på morgonen. Vilket är superbra! Man hinner så mycket mer om man kommer upp på morgonen jämfört med om jag är uppe på nätterna och vaknar på eftermiddagen typ.

Nu ska jag ta och slita ur alla sängkläder & slänga i tvättmaskin. Finns inget bättre än att krypa ner i nytvättade sängkläder. Ta hand om er så hörs vi snart igen!! ♥

Gillar

Kommentarer

LindaLinnros
LindaLinnros,
härliga bilder 😉
nouw.com/lindalinnros
juliaes
juliaes,
Tack snälla! 😍
nouw.com/juliaes
LindaLinnros
LindaLinnros,
härliga bilder 😉
nouw.com/lindalinnros