Stormig tisdag

Godmorgon på er, eller vad man nu ska säga halv tolv på dagen. Jag har sovit som skit. Det går inte bra det här alls faktiskt.

Jag skrev ju igår att jag hade migränanfall och inte mådde alls bra igår, guess what? Det blev samma visa inatt igen. Låg hulkandes över toaletten klockan halv fyra imorse, och jag är ärligt talat helt säker på att jag svimmade av en sväng. Jag blir verkligen helt handlingsförlamad när jag får sån migrän, det bara blixtrar framför ögonen. Ljud & minsta lilla ljus gör extremt ont och får mig att spy, så ja, jag hade en jättetrevlig natt tackar som frågar. Fick proppa i mig tabletter och försöka isolera mig i sovrummet från allt. Somnade väl strax innan fem och vaknade igen typ vid åtta när A kom hem, kunde inte för mitt liv somna om, så jag har legat och scrollat på iPaden sen dess typ.

Idag vet jag inte heller vad det blir. Det blåser storm ute så jag är inte direkt sugen på att greja utomhus helt ärligt, och dessutom så mår jag inte riktigt bra heller så jag håller mig nog inomhus. Dock så vet jag att jag kommer behöva åka & hämta ett paket sen, lite märkligt att det jag beställde från scandinavianphoto kommer i två olika paket(?) och jag vet inte i vilket av dom som batterigreppet ligger i, aarghhh.

Så är det! Ta hand om er nu så hörs och ses vi snaaaart ♥️

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Viktor Högnäs,
Gud så tråkigt! Riktigt hemskt att ha det så =(
www.nouw.com/viktorhognas
juliaes
juliaes,
Ja det är ingen höjdare faktiskt! Tack för omtanken 🌸
nouw.com/juliaes
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Massa styrkekramar till dig! <3
nouw.com/emmaengstrom
juliaes
juliaes,
Tack ❤️🙌
nouw.com/juliaes