Stressmage

Hej på er

Jag hoppas att ni mår bra! Själv så har jag sura uppstötningar och antagligen magkatarr igen, p.g.a. att jag stressar som jag gör just nu för att hinna med allting. Tyvärr så nådde min stress en all-time high igår tror jag då hemsidan jag har min digitala mattebok hos verkar strula sönder, så jag har inte åtgång till mina e-läromedel. Det fungerar fortfarande inte nu och har inte gjort det på hela förmiddagen, och jag har redan kontaktat supporten två gånger, så jag hoppas verkligen att det kommer igång snarast, för jag måste verkligen plugga, både idag och över helgen.

Idag så kommer iallafall min syster hit, och det blir väl det "vanliga" - d.v.s. mat, tv-spel och struntprat överlag. Vi hade ju förvisso tänkt åka förbi vår pappa på vägen hem, och lämna några kort, tror jag det var iallafall? Det blir en lugn fredag med andra ord, ja förutsatt att jag kan tagga ner lite. Hela veckan har ju gått i 180 med renovering från söndag till onsdag, jag var i skolan i torsdags och idag hade jag tänkt att plugga ikapp lite grann, men nej det verkar ju inte hända så.

Annars så vetesjutton vad helgen bjuder på, men det lär ju märkas. Jag ska försöka vara lite bättre med bloggandet nu framöver också, jag är dålig på att disponera min tid märker jag, för vissa dagar blir jag bara sittande i typ två timmar och stirrar bara på tv:n eller skärmen utan att göra någonting, så jäkla dumt!? Men jag vet inte om det är för att jag är stressad eller om det bara är någon slags avslappning att inte fokusera på någonting förutom ett dåligt tv-program. Även om det inte är jobbigt att blogga (absolut inte) men för att få ihop ett vettigt inlägg så måste man koncentrera sig lite, så att det inte bara blir svammel och felstavningar till höger och vänster. Nu ska jag iallafall försöka fixa lite lunch, och sen göra mig i ordning för att hämta syrran.

Ta hand om er så hörs vi av snart igen!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer