Studenten 2018

I samarbete med BGA Fotocenter

Jag gillar att vara ute i god tid, det vet ni ju redan, och idag tänkte jag faktiskt berätta lite om studentskyltar & tillbehör då tiden går så extremt fort! Det kommer vara juni snabbare än vad jag hinner förstå och jag är rather safe than sorry!

I år tar min lillasyster studenten, och jag kan faktiskt inte förstå det! Tyckte faktiskt inte att det var längesen jag sprang ut och fick min skylt & alla blommor runt halsen, och i år är det hennes tur! Hon kommer ju för alltid vara min lilla syster på fem år klädd i prinsessklänningar, men i år är hon färdig i skolan & redo att ta det stora klivet ut i vuxenlivet. Helt sjukt när man tänker på det egentligen.

I vilket fall så tycker jag personligen att skylten är en av de mest essentiella delarna av ens student. Det är en sån häftig känsla när man springer ut och ser sin skylt bland folkmassan som är där för att gratulera sina studenter! Min skylt var så himla rolig, det var en bild på mig med en pepsiflaska när jag var jätteliten, och ni som känner mig vet att min stora last här i livet är Pepsi Max, bland annat, så det var verkligen en personlig och rolig skylt, skrattade gott åt den när jag såg vilken bild mamma hade valt.

Självklart så ska jag se till så att syrran får samma roliga upplevelse av sin student, och då är skylten viktig. Den ska vara personlig, rolig om man nu vill det, och sticka ut från mängden. Hos BGA fotocenter så kan du enkelt designa din egen skylt, med hjälp av massor av olika mallar - det finns något för alla! Det finns enkla mallar i enfärg, eller mallar med roliga bakgrunder så som tavelramar eller en somrig blå himmel! Du kan även beställa i två olika storlekar och beställningsproceduren är superenkel. Så kika in här om ni som jag gillar att vara förberedda, speciellt med viktiga saker som studenten.

På tal om sommaren och den blåa himlen, med tanke på att man inte kan lita på vädret här i vårt härliga långa land, så medföljer det självklart regnskydd till ditt studentplakat, om nu vädergudarna inte är på humör för sol, så ni inte behöver oroa er för att skylten ska bli förstörd, för det vore ju otroligt tråkigt om skylten blir förstörd innan studenten i fråga ens hinner se den.

Studenten är verkligen ett av de finaste minnena man kommer att ha med sig, och ett studentfirande behöver inte bli extremt kostsamt. Jag tror att min student, inklusive bal kostade ungefär 1500:- kronor i runda slängar. Då är det med skylt, balklänning, utspringsklänning, mössa och skor, därför gillar jag även att de har schyssta priser hos BGA fotocenter. Alla har inte hur mycket pengar som helst att spendera och det får man respektera, men alla förtjänar ett fint studentminne, det tycker jag verkligen ♥

Här är några bilder från min egen student, samt några av de färdiga mallarna du kan välja mellan när du designar din egen skylt. Dessa fyra gillade jag allra mest, men det finns verkligen något för alla ♥

Gillar

Kommentarer