Stughelg

Halloj!

Jag hoppas att ni mår prima! För min del så är det bara bra. Lite segt att det är måndag och att jag är tillbaka på jobbet, men utöver det så är det absolut inga fel! Idag vet jag inte riktigt vad dagen bjuder på efter jobbet dock, jag vet att T är snäll och tar hand om tvätt och lite sånt hemma, men sen har jag inte en susning. Det kanske blir fiske, lite bad eller vad vet jag? Eller jo! En sak vet jag ju faktiskt. Jag måste till däckfirman och hämta mitt däck som jag lämnade där imorse. Lyckades ju på en skruv (!?!?) i däcket igår, så kör runt med reservdäcket på. Sån jäkla bra timing på allt som vanligt, vi kom ut från Willys efter storhandling och ser bara att däcket är helt jävla platt, typiskt.

Helgen bjöd iallafall på stugmys och en sån otrolig värme. Har spenderat typ hela helgen i vår nyinköpta enhörning Herbert, så jag har inte fått speciellt mycket gjort om vi säger så. Har bara haft det skönt och blivit väldigt brun. Skönt att inte ha några måsten, att bara kunna ligga och glida i en uppblåsbar enhörning större delen av helgen. Det är fel och klaga faktiskt.

Den här veckan jobbar jag bara fyra dagar, så helgen nu blir också reserverad för stugan, ja förutsatt att vädret är på min sida då. Veckan efter det är det sex dagars arbetsvecka, så då blir det lite svårare att sticka iväg, men vi får se vad som händer.

Nu ska jag äta lunch, och sen vetesjutton. Ta hand om er & varandra i värmen ♥

Herbert är då alltså vår uppblåsbara enhörning som numera bor i stugan...

  • Vardag

Gillar

Kommentarer