Stugliv

Hej mina hjärtan!

Förlåt för lite dålig uppdatering här i dagarna. Jag spenderar 90% av min vakna tid utomhus i solen, och framför allt hemma hos min pappa & i deras stuga! Det har verkligen varit helt sinnessjuk värme här, idag var det cirka gurka 25 grader. Ni förstår varför jag hänger utomhus va?

Idag vaknade jag supertidigt, närmre bestämt vid sju redan och insåg att det inte var någon idé att somna om med tanke på hur jäkla varmt det var i sovrummet. Gick upp & satte i linser och klädde på mig, stack mot Biltema för att köpa en mobilhållare till bilen och senare iväg mot pappa. Tror att jag dök in hos pappa vid nio, och han var lika förvånad som mig över att jag var där så tidigt.

På förmiddagen så hann jag faktiskt måla de översta skåpluckorna till vår garderob som jag inte har fått fingret ur och målat än, men nu är det gjort! Vid lunch åkte vi ut till stugan och har varit där till fram för en stund sen. Det är verkligen jordens härligaste ställe, speciellt när det blir så varmt ute som det är nu!

Nu är jag i vilket fall så trött så att jag skulle kunna somna på fläcken, så jag ska ta och bädda ner mig och kolla på nån serie eller så. Ta hand om er och varandra så hörs vi snart!

Alltså titta vilka bilder det blir med nya telefonen. Blir helt förvånad över hur bra den är??

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Pengarellerpyssel
Pengarellerpyssel,
Åh vad underbart med stugliv. Det är ju verkligen perfekt att kunna passa på att vara ute när det är sånt här sommarväder. Hoppas att det håller i sig!
nouw.com/pengarellerpyssel
juliaes
juliaes,
Ja men verkligen! Sommarparadis deluxe. Ja det får vi hoppas, vore inte fel med värme & solsken hela sommaren 😍🌱🌸
nouw.com/juliaes
Pengarellerpyssel
Pengarellerpyssel,
Nej kära nån vad skönt det vore! Det vore så skönt jämfört med förra sommaren- speciellt för oss som försöker odla mycket. Vi får hålla tummarna 😊
nouw.com/pengarellerpyssel