Sunday

Hej mina hjärtan! Jag hoppas att ni mår bra. Det gör iallafall jag. Som vanligt så försvann helgen i en handvändning och nu sitter man här igen och bara egentligen väntar in måndagen. Veckorna går verkligen så obehagligt fort alltså, jag tycker inte att jag hinner med ens en gång.

I fredags så gjorde vi inte så mycket mer än att fiska efter jobbet. Vi var väl ute i säkert iallafall 4 timmar, och det är verkligen terapi för själen, jag blir så jäkla lugn. I lördags var vi hos T's pappa och åt mat, och idag så har vi mest bara grejat hemma. Vi har gjort matlådor men vi fick faktiskt något ryck här på kvällen och gjorde donuts (???). Det började med att vi var lite småsugna på chokladbollar och kaffe, men det slutade alltså med att vi stod och gjorde donuts i mängder, haha. Nu är jag alltså alldeles sockerstinn och jättemätt. Nej skämt åsido, men fy vad mättande det var, vill typ bara krypa ner och sova - vilket jag förvisso snart ska göra. Utöver att laga mat och baka så har jag spenderat hela dagen i sängen typ. Tror verkligen att jag behövde det.

Jag är lite sliten, det får jag nog erkänna, jag har ju skrivit tidigare att mitt humör svänger fort och fan vad det är jobbigt. Idag har jag mått bra så det är skönt, men både fredag och lördag var lite sisådär. Ska fortsätta ringa under veckan och hoppas på att jag kan få en tid så fort som möjligt. Fysiskt så har det varit en jäklig tuff period ett tag, och jag vet inte riktigt vad det beror på? Antagligen så är det så mycket spänningar i kroppen på mig som gör att det gör så ont som det gör, vore intressant och se om en del av den fysiska smärtan försvinner i samband med den psykiska. Det återstår att se.

Nu ska jag bädda ner mig och slå på ett avsnitt av någon serie eller så. Ta hand om er och varandra så hörs vi snart

Gillar

Kommentarer