Svårt att få vård?

Hej på er

Hoppas att allt är bra med er! Själv så är jag fruktansvärt taggad på att sluta jobbet idag känner jag. Alma och jag ska iväg på lite äventyr när vi slutar, och det ska bli så skönt att bara komma ut några timmar. T ska jobba sent och lär inte vara hemma speciellt tidigt idag heller.

Funderade på en sak här, dels igår men även idag. Jag har i några dagar nu försökt att få tid till en kurator, men trots att jag har ringt tidigt på morgonen när de har telefontid så får jag ingen tid. Känns ganska jobbigt att inte kunna få tag i vården när jag verkligen behöver den.

Ni vet ju sen tidigare att jag har haft ganska stora problem med ångest tidigare, det går verkligen i perioder. Nu har mina panikångestattacker tyvärr kommit tillbaka ganska ordentligt, och jag känner att jag behöver få lite hjälp att hantera dom. En ganska stor anledning till att mina studier inte fungerade förra gången hade med min ångest och mitt mående överlag att göra, och jag är på ett sätt lite rädd att det ska hända samma sak igen trots att det är väldigt annorlunda förutsättningar den här gången. Hur som helst så behöver jag få träffa någon och börja någonstans.

Annars är saker och ting bra, och det är det faktiskt. Jag mår verkligen inte dåligt i vardagen så sett, det påverkar inte mitt jobb, men det påverkar livet hemma - framför allt mellan mig och T, och det är fett jobbigt att känna att jag tar ut så mycket saker på honom när det verkligen inte är meningen. Det ska vi lösa, tillsammans!

Ta hand om er och varandra!


Gillar

Kommentarer