Svårt att sova

Hej älsklingar

Jag hoppas att ni mår bra. Själv så har jag börjat friskna till nu igen, men har fortfarande sjukt svårt att sova. Blöder näsblod i princip hela tiden, så jag har flera gånger vaknat utav att jag har blodsmak i munnen tyvärr. Skitäckligt och jättestörande när jag faktiskt har fotojobb imorgon vid lunch. Skulle behöva min skönhetssömn, men det verkar inte bli mycket med det.

Som ni kanske märkt så har det gapat tomt här till och från och det är inte riktigt meningen. Det är bara det att det är ett smärre krig i mitt huvud, alla tankar slåss om att få höras mest och jag försöker mest dränka ut dom. Mycket handlar om skolan och allt vad det nu är, ekonomi och så vidare. Dock så fick jag väldigt bra besked idag gällande min skatteåterbäring, så det var en stor sten som lyfte, tack och lov! Dock så kämpar jag på som fan med matten, jag har svårt med tempot och skulle behöva mer än 10 veckor för att plugga, för det känns bara som att när jag väl har förstått en grej så måste jag gå vidare till nästa och då glömmer jag bort det jag precis satt med. Jag skulle verkligen helst sitta och typ nöta i ett par dagar för att sen kunna gå vidare när jag verkligen har förstått vad jag jobbar med. Vi får se hur det går för mig i just mattekursen, det är två veckor kvar och jag är definitivt inte uträknad än!

Nu ska jag försöka somna om igen, annars får jag väl ligga här & läsa bloggar tills John Blund kastar sand i ögonen på mig... Ville mest bara titta in och ventilera lite, och berätta att jag snart är tillbaka 110%! Ta hand om er så länge så hörs vi snart igen

Gillar

Kommentarer