Svettigt

Hej på er!

Hoppas att allt är bra med er. Med mig är det toppen måste jag säga. Just i detta nu så sitter jag här och svettas som en tok, jag fick liksom för mig att klippa hela jävla gräsmattan i värsta värmen. Kanske inte det smartaste jag har gjort men nu är det klart iallafall. Jag vet inte om jag har nämnt det, men jag är ju gräsänka här hela veckan när V är ute på jobb. Igår så var mamma här hela dagen och vi passade på att göra ett riktigt röj hemma. Vi har möblerat om, planterat om en massa växter, städat och grejat. Tanken är att hon ska komma hit nästa vecka och sova här, i och med att jag är ensam då också, så förhoppningsvis kan vi greja ännu mer då. Tycker verkligen att det är så himla roligt. Jag njuter verkligen av att få bo i hus och ha den här möjligheten, även om det finns supermycket att göra.

Annars rullar det på som vanligt, jag jobbade ju i helgen och ska jobba onsdag-torsdag den här veckan. På torsdag efter jobbet så ska jag faktiskt även åka och få min första dos vaccin och det känns riktigt bra. En liten ljusglimt sådär.

Nu ska jag i vilket fall värma en matlåda och ge hundarna mat. Den dagliga eftermiddagsrutinen liksom. Mina små odjur.

Ta hand om er så hörs vi snart!

Bild från en så sinnessjukt vacker kväll för några veckor sen. Sommarkvällar är väl det bästa.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

mynameisjossan
mynameisjossan,

Lycka till med sprutan, här är man fullt vaccinerad. Fick min andra dos 10/6. 😊 Sommaren är väl den bästa årstiden eller en av de bästa i alla fall

nouw.com/mynameisjossan
juliaes
juliaes,
Tack snälla! Men åh va skönt! Ja jag tycker det, sommar och höst för min del, iallafall tidig höst när löven ändrar färg, ääälskar det.
nouw.com/juliaes