Tacolördag ♥

Hej älsklingar ♥

Jag hoppas att ni njuter av er välförtjänta helg, och för er som jobbar, tänk på ob:n så kanske det blir lite lättare (haha). Idag har det inte hänt så väldans mycket, jag skulle eventuellt ha varit chaffis ikväll, men det blev inte så, så just nu så ligger jag proppmätt i sängen och läser nyheter & bloggar om vartannat. Antons bror är dock förvisso här, men de sitter ute i vardagsrummet och spelar, och jag är ärligt talat för mätt för att orka röra mig.. Det är inte ofta jag äter så mycket, men jag gjorde sån kickass tacos idag så jag åt lite onödigt mycket. Älskar verkligen tacos, just för att det går att variera i oändlighet, sen består förvisso mina portioner till 90% grönsaker, men ändå!

Det blir en lugn helg för våran del nu iallafall. Till veckan har jag desto mer inplanerat, vilket å andra sidan också är skönt. Jag ska ju på rekryteringsmöte på tisdag och då får jag även skriva papprena på jobbet om jag vill, vilket jag självklart gör. Blir så extremt rastlös av att gå hemma, och ändå har jag ”bara” varit arbetslös i en månad. Sen har jag lite annat som måste göras också, b.l.a. maila min gamla skola om betyg osv, så träligt att bara ha dom på papper och inte digitalt, men det är ett litet och lättlöst problem.

Jag ser verkligen fram emot att få börja jobba som vikarie. En del hade nog ansett det som ett ”skitjobb”, men jag ser det verkligen som en möjlighet att få göra något meningsfullt varje dag, så håll tummarna för att jag trivs lika bra som jag tror att jag kommer göra!

Nu ska jag försöka resa mig ur sängen och vara lite social. Önska mig lycka till :)

Puss på er och ha en bästig lördag! ♥

  • Vardag

Gillar

Kommentarer