The book of love

Alltså ärligt hörrni, jag brukar knappast vara en romantisk person som delar av mig speciellt mycket om mina förhållanden eller såna saker, men, ibland så kan jag bara sitta och tänka på hur lyckligt lottad jag faktiskt är, för det är jag verkligen. När jag träffande min nuvarande sambo så hade jag ganska nyligen kommit ur ett ganska destruktivt förhållande. Jag var väl kanske inte riktigt redo egentligen för att hoppa in i något nytt, men på något sätt så kändes det som att jag hade bearbetat det som tidigare hänt redan långt innan det verkligen tog slut, och även som att jag kanske redan hade sörjt klart på ett sätt för att det blev som det blev.

Idag så bor jag tillsammans med den människa som jag har känt starkast för någonsin. Allt känns bara rätt, det känns bra och framför så känner jag mig otroligt trygg med honom, på alla sätt. Jag behöver inte agera "mamma" åt honom, utan jag får vara hans sambo och flickvän, precis som det ska vara. Vi delar på allt, även om jag tar hand mer om hus och allt runt det så är det ändå något jag har valt, och jag tycker om att städa, tvätta och laga mat. Hade jag inte känt att det var okej så hade vi självklart gjort något åt det. V är förövrigt helt grym på att laga mat så han skämmer faktiskt väldigt ofta bort mig med god mat, det ska vi inte sticka under stol med.

Jag måste faktiskt även säga att vi har ett band som jag aldrig riktigt har varit med om tidigare, jag känner mig så otroligt trygg med den här människan. Jag kan säga vad jag tycker, vad jag känner och så, men samtidigt så har jag blivit otroligt tryggare i mig själv, min kropp och mitt sinne. Det är på något sätt som att jag vet att jag är "the one" för honom, och det säger han ganska ofta också. Han ger mig komplimanger nästan jämt, även om jag kanske ibland har lite svårt att ta till mig, men jag försöker. Är inte riktigt van vid det så det är en omställning.

Sammanfattningsvis så ville jag ändå bara dela av mig lite grann över hur ett förhållande där man är trygg och glad kan göra en så otrolig skillnad för en. En människa som man kommer så nära kan vara läskigt, och att verkligen släppa in något på djupet har jag alltid haft otroligt svårt för, men inte nu längre.

Jag är lycklig, det är allt som räknas

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Haha och här sitter jag och ler som en tok! Blir så otroligt glad av att läsa detta! Så himla fint skrivet! Jag är så glad för eran skull att ni har varandra. Ni är så fina och verkar vara helt perfekta för varandra älskade du! Lite läsktigt att man känner igen sig så mycket i din text! Jag kom också från ett destruktivt förhållande innan jag hittade min själsfrände jag är sambo med idag. Man verkligen känner att han är den rätte och har alltid känts så. Så himla häftigt ändå att man kan känna så stark för en annan människa och att man är så säker på att det är den rätte. Vilken tur vi har vi två! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
juliaes
juliaes,

Men du är ju goast i världen. Tack, det värmer så i hjärtat! <3 Ja men ellehur, det är bara en känsla i magen som inte går att förklara. Man tror att man är lycklig när man är i dessa destruktiva förhållanden, men sen när man väl kommer ur det så inser man att fan, det var nog inte så bra. Är glad för din skull! Vi har verkligen haft tur 🥰

nouw.com/juliaes