Tio frågor

1. Vad gör du om 15 år? Bor förhoppningsvis på landet med min nuvarande sambo, har barn, hund & katter. Jobbar antingen som lärare eller fotograf/grafisk designer eller båda två!

2. Om du skulle förlora ett av dina fem sinnen, vilket sinne hade du då valt? Lukten definitivt. Smaken skulle jag aldrig kunna tänka mig att vara utan, och inte heller synen & hörseln, men luktsinnet skulle jag nog faktiskt klara mig utan?

3. Vad inspirerar dig mest? Min mamma oftast. Annars folk som har haft ett helvete till liv innan & lyckas vända det och börja på ny kula. Tänker framförallt på typ drogmissbrukare eller personer som har blivit svårt traumatiserade som barn..

4. Hur balanserar du privatlivet, personlig tid och bloggen? Det är inte så svårt, mitt privatliv går alltid först, även om jag delar med mig av ganska mycket på bloggen, kanske i tid och otid. Personlig tid eller ja, egentid har jag ganska gott om på kvällarna i och med att min sambo jobbar natt. Då brukar jag passa på att typ ha lite hemmaspa eller liknande vilket verkligen behövs.

5. Om du hade haft en superkraft, vilken skulle det i så fall vara? Att kunna läsa tankar vore ju förjävla coolt, men även att kunna flyga, svårt!

6. Skulle du hellre vakna upp varje dag med perfekt smink eller perfekt hår för resten av ditt liv? Smink definitivt. Jag har aldrig lagt ner någon vidare tid på mitt hår för det ser för det mesta ganska bra ut oavsett om jag precis klivit ur duschen eller ur sängen.

7. Vad är ditt drömjobb? Fotograf måste jag nog säga. Men det är en tuff bransch.

8. Hur skulle du beskriva din stil? Väldigt mörk och subtil. Mycket svarta & gråa kläder med kanske något litet färginslag här och där. Önskar dock att jag var en mer färgglad person.

9. Vilket är ditt favoritkonto på Instagram? PeterMckinnon - fotograf & filmskapare med ögat för det lilla extra.

10. Med två ord eller mindre - hur skulle du beskriva din humor? Torr. Jag skrattar åt det mesta.

Bilder tillhör Peter Mckinnon - Klicka här för hans instagram!

Gillar

Kommentarer