Tio saker innan jag dör

Hej på er!

Jag kom faktiskt att tänka på en sak här häromdagen. Nämligen bucketlists, eller rent krasst bara saker som jag känner att jag vill hinna med innan det är min tur att vandra vidare. Helst av allt så skulle jag vilja leva tills jag är 100, förutsatt att jag får vara frisk och relativt pigg så klart, man kan ju drömma. Jag har ju berättat att jag redan har lite åldersnoja, men det är bara att tänka att jag har förhoppningsvis en massa år kvar här. Därför tänkte jag faktiskt berätta om tio saker som jag verkligen vill hinna med innan jag dör. Häng på!

1. Bli mamma. Alltså det här står faktiskt högst upp på min lista. Jag vill verkligen bli förälder. Kanske inte just nu, men samtidigt så känner jag typ att om det trots allt skulle hända (trots preventivmedel that is..) så tror jag verkligen att vi är redo ändå. Förhoppningsvis så har jag min egen lilla familj innan jag är 30, men man vet ju aldrig. Framtiden får utvisa.

2. Gifta mig. Det kanske låter så klyschigt och romantiserat, men jag vill verkligen vara med om mitt eget bröllop. På något sätt så känns det som att det är det ultimata när det kommer till att leva tillsammans med någon. Det kanske är gammalmodigt, men det är något jag verkligen vill. Bara tanken på det ger mig typ pirr i magen, så ja, det här är faktiskt en ganska viktig punkt för mig ändå.

3. Flytta till en gård. Det här har jag nämnt tidigare, och det är en sån otroligt stor dröm för mig. Har velat bo på en gård sen jag var liten, och det känns på något sätt som att det är där jag hör hemma. Landsbygden är mitt hem på något sätt, och jag behöver det. För att citera Ulf Lundell - "jag trivs bäst i öppna landskap"....

4. Hoppa från ett flygplan. Det här är en sån här grej som jag bara måste göra. Jag är inte direkt höjdrädd och inte flygrädd, men ändå, känslan av att bara "utmana ödet" och slänga sig från ett plan är ju för sjuk.

5. Dyka i Stora barriärrevet. Jag är så fascinerad av vatten och djurlivet som finns under ytan. En dröm jag alltid har haft är att dyka. Kan ju erkänna att djupet skrämmer mig lite, för vi har ju egentligen ingen aning om vad som finns långt där nere, men då känns ett korallrev ändå relativt säkert. Jag hoppas verkligen att jag någon gång har möjligheten att få uppleva detta.

6. Åka till Skottland och bara hyra en bil och åka runt. Skottland är verkligen en dröm för mig, på alla sätt. Landskapen, kulturen, whiskeyn. Skulle även vilja spendera en dag på hästryggen i högländerna och bara få uppleva landskapet och naturen på ett helt annat sätt. Något som jag också måste göra när jag är där är att åka runt och besöka diverse destillerier. Så häftigt.

7. Simma med delfiner. Vilda så klart. Skulle aldrig stötta en industri som exploaterar djur, så drömmen vore att stöta på delfiner i det vilda och våga sig ner i vattnet med dom. Det är trots allt vilda djur, men bara känslan av att få göra något som jag drömt om sedan barnsben, vilken upplevelse..

8. Åka hundspann i fjällen. Jag älskar hundar, eller ja alla djur egentligen, men arbetande hundar är något speciellt. Vilken upplevelse att susa fram i en hundspann uppe i ett vinterlandskap som är helt utomjordiskt egentligen. Wow.

9. Se världens sju underverk. Det här har alltid fascinerat mig nått så enormt, så det vore verkligen så otroligt häftigt. Å andra sidan så är det många ställen att besöka, och alldeles för tokigt dyrt för mig i dagsläget, men någon gång kanske. Jag hoppas!

10. Uppleva ett riktigt norrsken. Tror inte att jag behöver en längre förklaring till detta underverk.

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Åh vad mysigt att få ta del av dina drömmar i livet! Så otroligt många fina saker du har skrivit om! Blir glad bara jag läser dom haha! De 3 första punkterna är faktiskt också något jag drömmer om. Skaffa familj, gifta mig och bo på gård med massa djur! Omg ett sånt drömigt liv det hade varit! En liten till dröm jag har är att gifta mig gravid hihi, tänk så vackert. Håller tummarna för oss att våra drömmar slår in! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
juliaes
juliaes,

Men åh. Tack! <3 Blir så glad att få höra det. Ja men ellerhur? Det är verkligen drömmens liv liksom, hoppas verkligen att det någon gång slår in 😊 Men åååhå, va vackert!! Vilka foton att kunna titta tillbaka på. Kram på dig och tack för din fina kommentar <3

nouw.com/juliaes