Tisdag och tarotkort

Hej på er hjärtisar

Jag hoppas att ni mår bra, för det gör inte jag idag, inte alls. Vaknade imorse och hade ont i hela kroppen, tung i huvudet och är bara allmänt seg verkligen. Vet inte om det beror på vädret eller vad det är, men jag är inte pigg för fem öre. Vill egentligen ligga i sängen och äta glass hela dagen idag, inte alls sugen på att jobba, men vad gör man.

Helgen gick i vanlig ordning för fort, och igår var jag så trött när jag kom hem så jag stöp i säng direkt när jag kom hem i princip. Vi lagade lite mat och bytte en lampa i hallen, men sen låg jag och spelade mobilspel typ hela kvällen, var helt färdig igår med, vet inte om det faktiskt är som jag trott, att det ligger någonting i kroppen som inte riktigt bryter ut, för jag brukar inte vara så här seg & ha så ont i kroppen. Jag hoppas verkligen att det ger med sig snart.

Dock så måste jag faktiskt berätta vad jag gjorde igår, jag beställde nämligen min första tarotkortlek. Jag har varit intresserat av sånt jättelänge, och för er som inte vet det (och tror på "sånt") så har jag varit medial ända sen jag var liten, och det vore kul att utforska det vidare. Korten skulle komma hem till mig idag, och då ska jag sätta mig och lusläsa internet på fakta för att lära mig att läsa av korten rätt. Tycker att det är så fruktansvärt intressant med såna här saker, så ja, jag är supertaggad.

Nu ska jag jobba vidare här. Ta hand om er så hörs vi snart ♥

Leken till vänster är en tarotdeck och den har jag beställt. Leken till höger är orakelkort är blir nästa beställning ♥

  • Vardag

Gillar

Kommentarer