TonyMoly & DermaV10

Hej hjärtisar ♥

Jag hoppas att ni mår bra! Själv så vet jag inte vad som hände med varken igår eller idag. Båda dagarna bara försvann i princip, och jag har verkligen inte fått ett skit gjort. Tänkte att jag skulle tvätta och städa idag, men jo säkert tjena! Slutade med att jag sov fram till typ tolv, och sen så somnade jag och A igen vid typ fyratiden. Vet inte om jag har sovit för lite, eller om jag har sovit för mycket så att det blir tvärtom-effekt istället, men trött har jag varit. Konstigt nog, för jag har ju inte direkt ansträngt mig.

Igår så fick jag iallafall hem ett paket innehållande lite roligheter, mestadels saker som jag inte ska behålla själv, men några saker var faktiskt till mig själv. Bland annat så har jag faktiskt klickat hem en sheet-mask från TonyMoly som är ett koreanskt hudvårdsmärke. Jag köpte masken från serien "I'm Real" med sjögräs i , och den var så himla behaglig. Testade den igår kväll och mitt ansikte känns fortfarande som nytt. Ska nog ta och beställa några fler ur samma serie längre fram, för jag tyckte verkligen om den, kändes fräsch, lätt att använda + att ansiktet känns extremt rent & återfuktat, topp!

Ett annat märke som jag också hittade var faktiskt DermaV10, verkar vara ett extremt budgetmärke som jag faktiskt inte sett så mycket av tidigare (antagligen bara jag som inte har tittat tillräckligt noga) men jag bestämde mig för att beställa hem en rengöringstoner, en dagkräm & en ögonkräm. Rengöringen testade jag igår, tyckte att den kändes mild men den tog ändå bort både allt smink i ansiktet plus min ögonmakeup, som förvisso inte var något speciellt, men ändå. Tror att jag betalade typ 15 (!!) spänn per produkt när jag beställde från Luxplus, så visar det sig att produkterna är något att ha så har jag ju minst sagt gjort ett kap.

Dagkrämen använde jag imorse, den är lätt men känns ändå som om den återfuktar bra, iallafall för det priset! Den ska även gå att använda med fördel under smink, så ska testa den bättre imorgon tänkte jag. Samma sak gäller ögonkrämen, den använda jag igår efter jag hade duschat och smörjt in mig, men det känns svårt att sätta ett betyg på en produkt jag bara använt en gång, så ge mig en vecka eller två så kan jag nog sätta ett mer rättvist betyg, men hittills så tycker jag faktiskt att grejerna har verkat bra, så har du en snäv budget så skulle jag nog våga säga att du bör testa! 15 spänn är oftast inte någonting som svider i plånboken om man hittar en bra ny produkt!

Glada odjur som fick emballage att leka med också.. Bara det att det hamnar ÖVERALLT.

Gillar

Kommentarer