Torsdag

Hej darlings!

Hoppas att ni har en bra torsdag, semester om ni nu har det, eller en bra dag på jobbet! Vet inte om jag kan påstå att jag har speciellt mycket semester med tanke på att jag jobbar, men ja, jag är glad för det!

Idag gick i ett måste jag säga. jag jobbade, åkte direkt till lägenheten efter jobbet, åkte en vända till tippen med det absolut sista och sen gjorde vi ett sista ryck med städningen. Nu är lägenheten kliniskt ren och ute till försäljning. Nu är det bara att hoppas att jag får den såld fort. Det som är så synd är att jag går fortfarande väntar på att mitt nya SIM-kort ska komma, så jag har liksom inte ens en fungerande telefon. Fick skriva tydligt att skicka ett sms så ringer jag upp, så jag hoppas inte att folk har försökt ringa mig och de inte kommer fram. Känns så otrevligt.

Nu är jag ledig fredag till söndag, sen gör jag faktiskt min sista vecka på jobbet. Kan inte för mitt liv förstå att det har gått så otroligt fort? Det var maj nyss och allt stod i blom, och nu helt plötsligt så är det augusti och jag vet inte ens vad som hände.

Hur som haver så har vi iallafall lite planer inför helgen. V åker ju och jobbar borta i cirka fyra veckor efter helgen, så vi ska bara försöka ta tillvara på tiden, grilla lite med familj och vänner, vara i skogen och bara mysa. Ska bli skönt, men samtidigt känns det ju givetvis surt att jag ska vara konstant ensam i fyra veckor. Men, ser fram emot hösten när han kommer att vara hemma betydligt mer förhoppningsvis.

Hur mår ni? Är allt bra med er? Har ni lite semesterångest över att jobb och skola drar igång igen, eller har ni hunnit få ut det ni ville av sommaren? ♥️

Fulhundar..

  • Vardag

Gillar

Kommentarer