Torsdag

Halloj!

Hoppas att ni mår bra och har haft en bra torsdag. Själv så har jag faktiskt precis vaknat från en powernap som jag verkligen behövde. Sov som skit inatt, tror jag somnade runt halv fem och var uppe igen vid åtta för att ha mattelektion, så jag är trött, eller ja, var!

Så jag gick upp tidigt idag och åkte iväg på min mattelektion, behövde åka till granngården idag också, så det gjorde jag så fort jag var färdig på matten. Efter det så hade jag faktiskt tänkt åka hem, men jag styrde bilen hem till mamma för att hämta miniräknaren hon hade som jag var tvungen att låna inför kommande kapitel & prov i matten. Slutade dock med att jag och mammi köpte lite sallad & åt lunch tillsammans innan jag åkte hemåt igen. Så jag har åkt omkring överallt idag känns det som, komvux, granngården, macken för att tanka bilen, hämta mamma på jobbet, till affären, hem till mamma och sen tillbaka hem till mig. Puh.

Dock så är det så skönt att faktiskt göra någonting på dagarna. Jag blir så extremt jävla rastlös om jag bara sitter, och känner mig nästan värdelös för att jag inte åstadkommer någonting trots att jag älskar att inte ha saker planerat? Det är inte lätt att bestämma sig tydligen. Kvällen nu kommer gå åt till plugg & förhoppningsvis lite spelande iallafall. Jag är så himla trött och känner mig typ tung i huvudet, som om det inte riktigt hänger med, så matte kanske inte är så aktuellt idag tyvärr.

Dagen igår blev inte riktigt som planerat tyvärr heller. Min sambo blev vad vi tror, magsjuk & låg utslagen hela kvällen och mådde fruktansvärt. Så min alla hjärtans dag spenderade jag framför datorn själv medans han låg och sov. Inte lyckades vi få någon mat lagad heller, så det slutade med att jag satt här med lite kokad pasta och sallad till alla-hjärtans dag middag. Men vad gör man? Verkar som att det blir likadant idag tyvärr.

Nu ska jag i vilket fall titta på lite stream & greja här hemma. Ta hand om er så hörs vi snart!!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer