Torsdagsmys ♥

Hej mina hjärtan

Jag hoppas att ni mår bra, själv så är jag frusen & lite trött på mörkret, men annars är det bara bra! Idag har det inte skett speciellt mycket måste jag säga, vi vaknade sent & jag låg kvar i sängen lite extra p.g.a. jag hade jätteont i huvudet/över ögonen typ. Det gick förvisso över, men det var obehagligt.

Runt fyra, halv fem så åkte vi faktiskt iväg till mamma för att hälsa på och lämna lite kläder till min syster som jag har rensat ur garderoben här hemma när jag har hållit på och sorterat. I släkten så är vi faktiskt jätteduktiga på att lämna bort kläder/skor som inte passar längre till varandra. Halva min garderob består nog av ärvda kläder och så har det i princip varit hela mitt liv. Varför köpa nytt när jag kan återanvända sånt som är i superfint skick redan? När jag var liten så hade jag inte alls mycket "nya" kläder utan det mesta var ärvt från mina äldre kusiner exempelvis, men jag förstår varför. Varför köpa sprillans nya kläder till barnen som de ändå växer ur på en kvart? Självklart kommer jag också köpa nya fina kläder till mina barn, jag säger ingenting om det, men jag tror att mycket kommer jag röja fram på mammas vind från när jag var liten och låta mina barn använda. Bra hållbarhet när ens egna barn kan ha kläderna man själv hade en gång i tiden liksom.

I vilket fall! Mamma höll på att laga mat när vi kom, var skönt att slippa göra det själv men ändå få hemlagad mat. Vi blev kvar där ett par timmar, fikade lite & mest pratade. Skönt att komma hem till mamma ibland..

Nu har jag iallafall slagit på en diskmaskin & kraschat arslet i datastolen. Lär nog bli sittandes här ett par timmar tyvärr :) Ska svara på nått mail & försöka redigera lite foton. Vi fick ju svar på vårt reklamationsärende gällande sängen också förresten, de skickar ett nytt underrede (så att jag äntligen kan sova ordentligt) men de visste inte vilken vecka det skulle komma. Jag älskar verkligen de där sängarna, men det är fruktansvärt att vakna av att den knakar och smäller så. Låter verkligen som om den ska braka så fort jag lägger mig i den. Men nu får vi ju en ny som tur var! Nu ska jag greja lite, men ta hand om er!

Ha en bra kväll mina vänner, och kom ihåg att imorgon är det fredag! ♥

  • Vardag

Gillar

Kommentarer