Transformation

Hej på er!!

Vet ni vad? Jag är helt färdig med hallen! Det tog mig bara fyra dagar och en jävla massa blod, svett & tårar. Eller nej inga tårar förresten, men ett slipat finger & en hel del svett.. Det är ganska varmt & jobbigt att stå i en hall som är typ 25 grader varm, på en målarstege och försöka måla taklister när man är cirkus 158 cm lång, men det blev bra! Väldigt bra faktiskt. Jag är lite imponerad av mig själv, dels för att jag aldrig har målat lister och liknande innan, men även för att färgerna gick ihop så bra. Förövrigt så har jag läst en del om folk som är väldigt missnöjda med Rustas väggfärg (kände bara att jag tvungen att flika in någonting om det här) och jag kan verkligen inte förstå varför? Vi har målat både vardagsrummet & nu även hallen med färg därifrån, och vi är supernöjda med resultatet. Även snickerifärgen jag har använt nu är från rusta, och jag tyckte att det fungerade alldeles utmärkt? Förmodligen så har man slarvat med underarbetet innan, och då spelar det ärligt talat ingen roll om du köper en färg för 500 spänn burken eller 100, för det kommer bli dåligt då i vilket fall. Självklart fattar jag också att man oftast får det man betalar för, och att en färg för 500 antagligen har bättre pigment/bättre täckning än en billigare, men, jag ska ju ändå måla två lager så, why? Våga testa, det värsta som kan hända är väl bara att du får måla ett lager till?

Nu har vi iallafall inrett hallen på nytt med nya möblerna, och jag har städat som en tok. Dammsög & skurade givetvis innan möblerna fick komma in, men ni förstår vad jag menar. Egentligen så skulle jag behöva sätta mig ner och plugga lite med tanke på att jag har mitt första matteprov nästa vecka, men min hjärna klarar verkligen inte av matematik för tillfället, det går inte. Igår läste jag iallafall lite filosofi och gjorde självtester, men har en inlämning som också ska in nästa vecka, så jag har att göra.

Antar att jag får ta helgen och kommande dagar under veckan att verkligen dedikera till prov. Tack och lov så lämnade jag ju in en uppgift typ två veckor innan inlämningsdatum, så där har jag ju lite tid att ta ifrån där så att säga.

Nu ska jag äta flingor och sen lägga mig i sängen med iPaden. Ska verkligen försöka läsa lite i filosofiboken, men vi får se hur det går. Måste ju säga att det är en ganska "luddig" kurs, trots att jag tycker att det är intressant! Ta hand om er nu, så hörs vi igen så snart som möjligt


Så här ser det ut nu! Jag är jättenöjd.

Gillar

Kommentarer

eswensson
eswensson,

Så mysigt & fint! 😊

nouw.com/eswensson
juliaes
juliaes,
Tack snälla! 😃
nouw.com/juliaes
clarabergertorres
clarabergertorres,

men åh så fint!!😌✨

nouw.com/clarabergertorres
juliaes
juliaes,
Tack så jättemycket!! 🌸🙌
nouw.com/juliaes