Trädfällning och trädgårdspyssel

Hej på er darlings!

Hoppas att det är bra med er! Med mig är det alldeles prima måste jag säga. Det är fint väder här idag, midsommar närmar sig med stormsteg och jag bara njuter. Sitter just nu och äter lite lunch så tänkte att jag skulle passa på att skriva några rader också.

Igår när jag kom hem så fick jag en chock, kan man ju minst säga. Vi har fem stora träd i vår trädgård på framsidan, men när jag kom hem igår så var där inga träd längre. V och jag har ju pratat ett tag om att vi ville ta ner träden, men nu hade han gjort slag i saken och sett till så att de har kommit ner. Så jag spenderade eftermiddagen med att hjälpa V att dirigera honom när han hade hämtat en enorm skogsmaskin (skotare) för att få med sig alla träd bort ifrån tomten. Efter det så plockade jag en jäkla massa ris och sly som blev kvar, men nu har vi en helt ny trädgård kan man ju lugnt säga.

Jag odlar ju sååå mycket olika saker där hemma nu och jag älskar det! Har alltid drömt om min egen trädgård med mina egna små odlingar av grönsaker, örter och frukt. Min dröm är ju att någon gång kunna ha en gårdsbutik och sälja egenproducerat samt även viltkött i och med att V jagar och tar rätt på så mycket som han gör. Det är väl lite av vår gemensamma dröm, att ha en gård och en gårdsbutik, så vi får hoppas att den drömmen kan slå in någon gång!

Jag är uppvuxen i hus med trädgård., och har bott i en lägenhet i fem år ungefär. Nu när jag flyttade hem till V så insåg jag verkligen hur mycket jag har saknat att ha möjligheten att vara utomhus och greja. Känns så härligt.

Nu ska jag försöka plocka och städa lite här på kontoret inför midsommarhelgen, och sen när jag slutar så ska vi greja lite inför helgen. Ta hand om er och ha en helt fantastisk midsommar!

Gillar

Kommentarer