Tråkig söndag

Hej på er mina hjärtan!

Jag hoppas att allting är bra med er. Själv så går jag lite på halvfart här hemma idag känner jag. Det har varit grejer att göra hela helgen så idag är egentligen den enda dagen jag verkligen har kunnat "sitta ner" eller vad jag ska säga. Min sambo åkte precis iväg på jobb så jag är själv här hemma ett tag igen. Funderar lite på om jag ska ha lite hemmaspa kanske, typ hårinpackning & skrubb eller så. Har sån problem med hyn och håret nu så jag vetesjutton vad det är som är fel. Så konstigt.

Jag har iallafall bestämt mig för att börja kika på en crosstrainer som jag kan ha i vardagsrummet här hemma. Mina knän och leder har börjat bråka igen, och jag vet så väl att jag måste röra på mig för annars förtvinar ju tamefan musklerna på mig. Skulle nog egentligen behöva gå till vårdcentralen och göra en koll igen, för tycker att jag är så extremt stel i händer & fötter numera. Får nästan "knäcka" rätt dom för att det ska sluta. Obehagligt som satan, hoppas på att det inte är något värre än att det är knossan i ryggen som bråkar, kan mycket väl vara så.

Nu ska jag i vilket fall ta & gå en sväng med handdammsugaren här hemma (bästa grejen om man har djur som hårar ner!!) och sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.

Ta hand om er så hörs vi snart

  • Vardag

Gillar

Kommentarer