Tråkigt

Jag började på ett inlägg igår, men kom visst inte längre än så? I vilket fall, jag kom upp supersent igår på grund av migränanfall, så låg mest i sängen hela dagen kändes det som? Kom väl upp och kunde plocka undan lite hemma, men inte mer än så i princip, nya tag idag!

Idag har jag ingenting planerat direkt faktiskt! Jag vaknade vid nio i morse och har varit uppe sen dess, har kollat lite på youtube, lite streams & faktiskt beställt lite nya grejer till kameran, så nu väntar jag ivrigt på att ett batterigrepp & ett nytt batteri ska landa hemma hos mig. Jag har ju vad ska man säga, lagt i en högra växel (?) gällande fotograferandet faktiskt. I fredags gjorde jag ytterligare en gravidfotografering med ett jättevackert par ute i vackra Lunedet. Så himla roligt att få föreviga deras fina lilla familj.

Annars vet jag inte vad som sker idag. Vi skulle behöva åka & handla, men jag skulle även göra nått vettigt känns det som. Vädret är skit här hemma, och har varit det de senaste två dagarna typ. Känns bara som om jag vandrar omkring i cirklar här och väntar på att det ska hända någonting. Så jäkla tråkigt.. Jag får ta och hitta på något helt enkelt, jag återkommer! Pusss!

Ni kan lyssna på det här så länge och få lika mycket gåshud som jag får.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer