Trassel

Hej på er! ♥️

Hoppas att måndagen har varit bra! För min del har det verkligen gått i 180 hela dagen. Vaknade hyfsat tidigt i morse och stack in till Örebro vid strax efter elva, föreläsning och introduktion på nästa moment på kursen stod på schemat. Efter det var jag iväg till Marieberg och köpte present till pappa och åkte sen dit och fikade med familjen, mysigt. Nu sitter jag här helt färdig efter dagens aktiviteter och funderar väl mest på vad jag ska titta på för film innan det är läggdags igen.

Det jag hade tänkt skriva om idag i vilket fall var iallafall mitt hår! Jag är så jäkla trött på färgen, att det bara hänger och frisyren i allmänhet. Jag har typ (plus minus någon centimeter) hår ner till svanken, men flera centimeters gråblond utväxt, och jag vet verkligen inte vad jag ska göra med det? Är sugen på en balayage eller ombré, men jag kan verkligen inte bestämma mig! Vad tycker ni? Hjälp!

Använder ju silverschampoo med jämna mellanrum då det har en tendens att gulna, men annars gör jag ingenting med mitt hår. Jag plattar inte, låter det alltid lufttorka, använder inga produkter förutom arganolja efter duschen och försöker att inte tvätta håret mer än 2-3 gånger max per vecka. Förvisso så är det nog antagligen därför det växer som ogräs, men jag tycker verkligen att det är så himla tråkigt!

Är så sjukt sugen på något sånt här? Älskar ju kalla blonda toner, men kruxet är ju att min utväxt är såpass ljus, så jag kommer ju att frekvent behöva mörka utväxten i såna fall, och det vet jag inte om jag vågar ge mig på själv faktiskt. Jag har färgat mitt eget hår maaaassor av gånger tidigare, men då har det alltid varit i en färg och hela håret, inte så här fancy. Vad tror ni? Tänker förvisso inte klippa av lika mycket som på bilderna, men, jag vet inte, en decimeter kanske?

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Vilka bra tips. Ja kall blond är så fint. Prova hos en frisör om du känner dig osäker själv, jag tror det kommer bli så snyggt!! <3
nouw.com/artibus
juliaes
juliaes,
Men tack! ♥️ Ja det jag funderade lite på, är ju så jäkla snyggt, men jag blir så feg, haha! Lutar nog att det blir något liknande dock ♥️
nouw.com/juliaes