Tre saker som gör mig lycklig

Hej mina hjärtan

Eftersom att jag typ går runt hela dagarna i en bubbla av glädje och livslust så tänkte jag väl på något sätt dela med mig av vad som gör mig lycklig. Jag vill sprida glädje, jag vill att ni som kommer hit och läser ska känna samma lilla gnista av hopp varje dag som faktiskt gör att man tar sig ur sängen och kämpa på. Så klart så har jag också dagar när jag inte vill någonting och helst bara vill dra täcket över huvudet, och det har man, och får ha, utan ångest eller tankar om att man är kass eller dylikt (för tro mig, jag har varit där)

1. Min lilla familj. Jag har inte känt den här typen av trygghet och lugn i mina tidigare förhållanden eller med tidigare partners så att säga. Idag så är jag en sån otroligt mer harmonisk människa och det är så otroligt skönt. Jag mår bra, jag har mycket mer energi och ork än vad jag har haft tidigare, och det är bara som att jag har blivit en ny människa på något sätt? Det är jättekonstigt men det är så härligt. Jag älskar vår lilla familj, jag och V, hundarna och katterna och vårt stora röda hus. Förhoppningsvis så kommer det även en dag en eller två små tvåbeningar, men det blir ett projekt längre fram, i alla fall som det ser ut nu.

2. Mina vänner. Jag har turen att ha ett fåtal otroligt fina vänner som jag verkligen uppskattar. Ibland så kanske jag förvisso är lite dålig på att höra av mig eller visa uppskattning, men jag tror ändå på något sätt att de vet att jag alltid finns där. Min absolut närmsta vän har dessutom valt mig att bli gudmor till hennes barn, och då kan jag lova att känslorna bubblade över fullständigt. Jag är så glad, och tacksam, och herregud vad jag älskar mina vänner.

3. Att min familj är friska och mår bra. Nyligen så gick min gammelmormor bort, hon var 90 år och hade varit sjuk ganska länge, det var jättejobbigt men samtidigt skönt att veta att hon numera slipper ha ont. Jag har turen att ha mormor, morfar, farmor och farfar i livet, och det är jag så otroligt tacksam över. Jag önskar verkligen att jag får ha dom kvar så länge som det bara går, och en dröm är att de får träffa sina barnbarnsbarn. Vilken häftig grej egentligen. Mormor och morfar är ändå ganska unga, de är båda två i 70-års åldern, så förhoppningsvis så har de många år kvar!

Vad blir ni lyckliga av? Det här är det absolut viktigaste för mig, men självklart så finns det fler saker som gör mig lycklig och tacksam. Ta hand om er så hörs vi snart!

Gillar

Kommentarer

Marit1998
Marit1998 ,

Kul 🤩 att läsa! Lånade bilder av safari? Eller prinetest eller egna?!

nouw.com/marit1998
elinm
elinm,

Så bra att fokusera på det positiva! 😊

nouw.com/elinm