Trött & lycklig

Hej på er! ♥

Jag hoppas att ni mår bra! Det gör jag. Har precis satt mig framför datorn efter en jäkligt lång dag minst sagt. Öppnade turistbyrån imorse vid 10, och sen har hela dagen verkligen gått i ett. Klockan 14 idag så hade jag min första guidning i Sveafallen, min mamma, syster, mormor, morfar & T plus några okända människor fick agera försökskaniner för min första tur, och det gick faktiskt bättre än förväntat! Så jag är glad.

Efter guidningen så knallade vi omkring en stund på Berget i Degerfors, kikade på utställningen, nostalgivinden och handelsboden. Det är så otroligt mysigt där, dock så var inte vädret riktigt på vår sida idag, så det var inte riktigt läge att sitta ute och fika tyvärr, men lika mysigt för det. Efter det så åkte vi hem till mig för att fika och bara umgås lite en stund. När de hade åkt, så lagade jag & T nån slags tacogratäng som blev supergod, så nu är jag helt proppmätt och jättetrött. Tror det tog mycket energi av mig att guida idag, självklart så blir det en anspänning och lite nervöst innan.

Annars så är det bra med mig! Jag är fortfarande lite halvsjuk (?) och är väldigt sliten när jag vaknar av någon konstig anledning. Har känt mig bakfull när jag har vaknat flera dagar i rad, och jag har inte druckit en droppe alkohol på typ två, tre veckor? Märkligt hur kroppen blir när man inte är helt hundra.

Dock så har jag mer energi överlag än vad jag har haft på länge, jag är pigg om dagarna, jag vaknar tidigt och går och lägger mig i bra tid varenda kväll, vilket är helt fantastiskt för att vara jag. Som ni kanske vet så är ju sömn lite av min nemesis, och vissa perioder så sover jag kanske vadå, tre timmar per natt? Inte hälsosamt för fem öre. Vet inte om det handlar om att psyket mår bättre just nu än vad det har gjort på länge, eller om det är det i kombination med att jag faktiskt gör någonting om dagarna, skulle tro det iallafall. Jag är tacksam, det är det enda jag kan säga egentligen.

Nu ska jag nog göra mig i ordning för kvällen, och sen bara slå på en film eller liknande innan det blir sovdags. Ta hand om er och varandra så hörs vi självklart snart igen

Helt otroligt vacker natur i Sveafallen. Bor ni i närheten men inte har varit där, så rekommenderar jag det till tusen!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer