Tröttskalle

Hellu

Måndag, ny vecka & nya utmaningar?

Idag har jag iallafall inlett mitt studerande, igen. Har gjort första lektionen på Komvux och det var ju ungefär lika roligt som jag hade förväntat mig. Är inget större fan av matte, så varför jag har antagit mig att klara av matte 2b är ju egentligen en väldigt bra fråga, men jag ska fixa det, det är inget mer med det.

Ska försöka se till så att jag får göra det mesta på hemmaplan, för mitt fokus hamnar långt borta när jag sitter i ett klassrum med en massa främmande människor som hostar, snorar & låter i allmänhet. (Menar inte att det är något fel med det, men jag kan verkligen inte fokusera då.) Imorgon är det även introduktion på psykologikursen, så vi får se hur jag känner gällande den. Ser mycket mer fram emot psykologi & filosofi jämfört med matte, men det ska nog gå bra med alla tre kurser! Jag hoppas verkligen det iallafall.

Annars har det inte hänt så mycket, igår bestod mest av tv-spelande & slappande överlag, och det var också därför jag inte skrev något inlägg tyvärr. Det var verkligen en riktig söndag, och både jag & A hade varken lust eller ork till någonting, så vi blev mest sittandes hela dagen, vilket förvisso var skönt det med. Har gått omkring med en sån satans huvudvärk den senaste veckan, så har inte haft speciellt mycket ork heller p.g.a. det, men hoppas verkligen att det ger med sig. Hatar huvudvärk, och speciellt migrän, för det är fan helvetet på jorden när det blir som värst..

Nu ska jag försöka smälta maten och sen kika lite på matteuppgifterna som ska vara gjorda den här veckan. Visste ni förövrigt att idag är tydligen årets deppigaste dag? Tycker nästan att det märks trots att vi här hemma inte lider ekonomiskt, för det är tydligen det som är en av de större bidragande faktorerna. Allting känns bara grått & tråkigt? Håller ni med?

Ta hand om er så hörs vi snart igen!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer