Tungt

Hej på er

Jag hoppas att ni mår bra! Själv så är det lite tungt just nu, framför allt med tanke på all tid som äts upp av studier. Tror att jag har suttit i tvåtimmarsperioder under de tre senaste dagarna och bara nötat matte. Jag förstår, men det är mycket uppgifter och jag vill säkerställa så gott jag kan att jag klarar provet för då är det iallafall en sten som släpper. Inte nog med det så har jag två prov + en inlämning i filosofi också, så jag har minst sagt att göra.

Annars så händer det inte direkt mycket. Jag varvar plugg med spel/att bara greja hemma för att fräscha upp tankarna emellanåt. Tyvärr så är det mycket som gnager i mig nu, och det är svårt att liksom fokusera på en sak, men jag försöker så gott jag kan! Jag kan ju bara göra mitt bästa, och så är det ju faktiskt! Imorgon ska jag iallafall till komvux för att vara med på en lektion i Psykologikursen, så jag kommer åtminstone utanför dörren, för helt ärligt så gör jag inte det speciellt mycket annars just nu. Jag har liksom inga direkta ärenden att göra, inte heller några lektioner att passa speciellt. Det fungerar bäst att studera hemifrån, för det finns inga störningsmoment, så varför åka till skolan och försöka koncentrera mig och missa flera timmars studietid som kunde ha gett mig mer hemma liksom.

Vi får se vad resten av veckan bjuder på, antar att det inte blir någonting speciellt i och med allt plugg, men nästa vecka är det lugnare och då funderade jag faktiskt på att måla listerna och skåpluckorna som sitter över garderoben. De är bruna nu och resten av alla trädetaljer är ju vitmålade, så det ser ju jätteskevt ut att de är träfärgade. Vi får se!

Ta hand om er så länge så hörs vi snart

Avslutar med en låt som har gått på repeat de senaste dagarna..

Gillar

Kommentarer