Tårtbakning

Hej mina hjärtan ♥

Jag hoppas att ni har haft en bra torsdag, och faktiskt inser att det är fredag imorgon! Dessutom så är det även min födelsedag, och tyvärr så slog åldersnojan mig i ansiktet idag, jag blir 22 imorgon men känner mig som 18 fortfarande, så ja, vi får väl se hur jag känner den dagen jag fyller 30 :')

Imorgon kommer mammas sida av släkten hit och firar mig, så jag bestämde mig faktiskt för att baka en tårta idag. Jag älskar att baka, men just tårta har jag aldrig gjort, så det var något nytt. Det blev en hallonmoussetårta med typ "browniebotten" så jag hoppas att den blir god. Tyvärr så är ju springformen jag har inte den nyaste, så ursäkta språket kakjäveln ville inte släppa i botten, men det är ju faktiskt inte hela världen, det går ju faktiskt att skära den ändå. Nu vet jag iallafall en ny sak som jag behöver skaffa till köket.

Hallonmoussen blev ju dock to die for, något av det godaste jag ätit i hela mitt liv, och tro mig när jag säger det, jag är vanligtvis ingen person som gillar tårta, speciellt inte gräddtårtor, men vi får se imorgon. Just nu står den och stelnar i kylen och där ska den stå tills imorgon då jag ska dekorera den med hallon & chokladflarn. Blir nog prima!

Imorgon väntar en tripp till Örebro på förmiddagen innan det kommer folk hit, A hade förhandsbokat spel som släpps imorgon och som vi behöver hämta i butik. Jag hade även tänkt att svänga förbi IKEA för att köpa en hylla till vardagsrummet. Just nu har vi ett par tavlor som inte riktigt passar in i vårt färgtema över soffan, så de får vandra vidare någon annanstans. Jag vill istället ha en hylla med någon ljusslinga och lite tavlor på över soffan, det känns snyggare, men vi får se!

Ta hand om er och ha en bra fredag så hörs vi snart! ♥


Gillar

Kommentarer