Tuesday blues

Hej på er! Hoppas att ni håller er torra i regnet

Idag har varit en stressig dag. Det var inte meningen att det skulle bli det, imorse så tyckte jag verkligen att jag hade alltind planerat superbra, men nej tydligen inte. Vaknade hyfsat tidigt imorse, strax efter nio tror jag. Gick upp, gjorde mig i ordning precis som vanligt och tänkte åka in till stan för att handla lite & hälsa på pappa en sväng. Åkte dock till pappa först, och han mådde inte så bra, så jag blev kvar där ett par timmar plus att jag var en snäll dotter & åkte och handlade lite åt honom, så jag han inte med så många affärer som jag hade tänkt, men det gjorde verkligen ingenting. Klockan fem hade jag i vilket fall tid hos min optiker för uppföljning av mina linser. Fick ju linser i början av april och har ju testat med dessa sen dess. Det har fungerat superbra, så bestämde mig för att fortsätta! Har ju endagslinser just nu, och i och med att jag inte är beroende av linser varje dag så passar det mig bäst. Trivs bra i glasögon och dessutom så är jag inte direkt "blind" utan linser eller glasögon heller så.

I vilket fall så kom inte min sambo hem förrän klockan var strax innan fyra, och det tar en stund in till Karlstad från oss, plus att det spöregnade & var rusningstrafik hem från jobbet, så kunde inte riktigt ligga i 100 km/h hela vägen in som det är. Tror jag kom innanför dörren hos optikern 16:57 eller någonting, så med hela tre minuter tillgodo (ni vet hur mycket jag skäms över att komma sent!) så ingen var gladare än jag över att vi hann in.

Nu ska jag iallafall krypa ner i soffan bredvid sambon som tittar på serier, och eventuellt spela lite Stardew Valley på min switch en stund innan det är dags för sängen. Har blivit så himla duktig på att gå och lägga mig i tid om kvällarna och det är så skönt faktiskt! Ta hand om er & varandra så hörs vi snart igen!

Gillar

Kommentarer