Uhm.. Hej?

Ett år senare..

Ja alltså hörrni det här var kanske inte meningen, men oj vilket långt break det blev. Sist jag kikade in här så hade jag precis varit på arbetsintervju på ett nytt jobb. Jo alltså, jag fick det ju, och jag har jobbat där sen dess. En resebyrå! Förstår ni hur roligt jag har haft? Tyvärr så kom ju covid-19 och gav oss alla i resebranschen en smärre käftsmäll så just nu as we speak så sitter jag här på turistbyrån och sommarjobbar igen (jag har lunch).

Det har alltså gått ett år sen jag bloggade? Va? Kom på mig själv för någon månad sen att ja just det, jag har varit lite försvunnen (heh.. lite) och att jag saknat skrivandet igen. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja med allt som har hänt under året, men det är en del skulle jag säga. Jag bor numera inte själv, utan T har flyttat in hos mig och katterna. Det gjorde han förvisso redan förra sensommaren, men ändå.

Jag har sökt till universitet igen till hösten och får antagningsbesked om cirkus tre veckor. Den här gången har jag sökt till turismprogrammet på Karlstad Universitet. Jag har jobbat med turism och inom resebranschen ett år nu, och det känns som att i och med att corona slog omkull företaget ordentligt, så passar jag på att studera när jag ändå "inte" har något jobb. Jag är fortfarande anställd, men får inte jobba något då vi försöker hålla ner kostnader etc för att företaget ska överleva det här! Hoppas med hela mitt hjärta att vi klarar oss igenom det här, för det är hands down den roligaste och mest givande arbetsplats jag någonsin varit på.

Alltså ja egentligen, nu när jag tänker efter så har jag väl mest jobbat under året. Hela hösten och hela vintern så har jag jobbat, jobbat & jobbat ännu mer. Vi har faktiskt inte fiskat så mycket, inte heller spenderat allt för mycket tid utomhus, men det börjar ordna upp sig nu när värmen kom. Ni som känner mig vet att jag ska inte sitta inomhus för länge.

Annars då? Eeeeh, jag har bytt hårfärg typ fem gånger för att jag inte kunde bestämma mig.. Jag har köpt en ny soffa och ett nintendo switch. Men annars tror jag inte att det har hänt något väsentligt så sett. Livet rullar på oavsett om man vill det eller ej. Hur som helst så tänkte jag komma tillbaka nu, för jag behöver mitt skrivande, jag behöver er! Har skrivit dagbok lite under året, så skrivit har jag ju faktiskt fortfarande gjort, men inte offentligt då så att säga.

Ta hand om er så länge så hör ni snart från mig igen! Puss!!


Gillar

Kommentarer