Umm...Hej

Eh, ja hallå där, sisådär ett år senare, igen.

Jag vet inte riktigt vad som hände här, eller ja jo det vet jag ju egentligen. Livet hände! På ett år har jag hunnit gå igenom och lära mig mer saker än vad jag egentligen trodde var möjligt. Jag har läst ett helt år på turismprogrammet, jag har flyttat ganska nyligen till en helt ny ort på grund av att jag har träffat den jag tror är pappan till mina barn och mitt livs kärlek, jag har skaffat en hund, som dessutom snart fyller 1 år. Så ja, hej!

Jag vet inte vad det är riktigt som sker under sensommaren/hösten, men det är som att jag tappar livsgnistan lite och faller tillbaka i det här som jag har kallat mina höstdepressioner. Jag skrev ju att jag tog tag i mitt mående förra året, och jag fick faktiskt hjälp i vintras. Nu blir jag väldigt personlig och öppnar mig en hel del, men jag står i dagsläget på medicin för bipolär sjukdom, och det ska förhoppningsvis hjälpa mig att inte falla ner i de här hålen igen. Just nu mår jag verkligen oförskämt bra, och jag hoppas verkligen att det får hålla i sig. Skulle tippa på att medicinen fungerar och håller mig på en jämn nivå, men jag tror också att min livssituation har ändrats så pass mycket att jag har hamnat på en plats i livet där jag faktiskt är lycklig, på riktigt. Förhoppningsvis så kanske jag inte försvinner ytterligare ett år den här gången... (puh)

Idag så bor jag i en liten ort i Närke. Några mil ifrån Degerfors där jag har bott de senaste åren. Vi bor i ett stort hus med våra två hundar och två katter, och jag kunde inte trivas mer än vad jag redan gör. Jag är i full sjå med att försöka renovera och sälja min lägenhet, så det blir liksom lite sista spiken i kistan för mig och Degerfors. Vilket i och för sig är skönt, för just nu så är det inte en plats som jag vill vara på.

Annars så rullar livet verkligen på. Jag pluggar, jobbar, är något av en hemmafru när sambon ligger ute på jobb på veckorna och trivs verkligen med det! Bara det att jag har ett hus att sköta, och möjlighet att odla allt och ingenting ger mig ju pirr i magen bara jag tänker på det. Vi planerar att i framtiden köpa en gård och det vet ni ju kanske sen tidigare att det är min största dröm i livet. Förhoppningsvis så kommer det även att springa små tvåbeningar hemma hos oss också, men det är ingenting som vi tänker just nu iallafall.

Jag ville bara skriva och liksom visa att hej, jag lever och mår bra! Har fått tillbaka skrivlusten och vill bara skriva skriva skriva, så tänkte liksom att vi skulle väcka liv i det här gamla liket (bloggen då dvs..)

Ta hand om er så länge så hörs vi snart igen!!

Puss från mig

Jag fick min Welsh Corgi Pembroke till slut. Jag har väntat på den här hunden i femton års tid, och jag kunde inte ha fått en bättre hund. Det kommer ett inlägg lite längre fram om honom, men så länge: får jag presentera Red Royalty's Frans af Fryken

  • Vardag

Gillar

Kommentarer