Vad hände?

Heeeej!

Förlåt för att jag har varit försvunnen i ett par dagar, men det har verkligen gått i ett igen. Det har varit jobb, jobbintervju, skogspromenader, kräftfiske & till och med en fest mitt i allt. Så ja, fullt upp minst sagt.

Dagarna bara rullar på och jag måste säga att jag trivs med det, så det är ingen fara, men ibland är det faktiskt skönt att stanna upp och bara andas. Jag har jobbat hela veckan plus lördagen, och sen så var vi dessutom på fest i lördags kväll, så idag och igår har bara gått åt till att ta det lugnt. Idag var jag & T ute i skogen och letade efter lite svamp, men det måste vara för torrt än för det fanns verkligen ingenting. Hittade hur mycket blåbär & lingon som helst, men inga svampar tyvärr.

I onsdags var jag på jobbintervju, och det verkar ha gått extremt bra. Det återstår och se och jag vill inte ta ut något i förskott innan pappren är påskrivna, men förhoppningsvis så börjar jag ett nytt jobb väldigt snart! Håll tummarna för mig! Jag vet i och för sig inte om jag har berättat det, men jag har valt att ta ett studieavbrott från universitetet och jobba istället, det kändes inte riktigt rätt och jag får se om jag återgår eller vad som sker. Just nu vill jag jobba iallafall.

Nu tänkte jag iallafall ta och krypa ner i soffan och kolla på någon serie. Imorgon blir det jobb, min sista vecka på turistbyrån väntar. Lite sorgligt, men ändå skönt att snart vara klar och kunna påbörja nya äventyr.

Ta hand om er så hörs vi snart ♥

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

soderluundd
soderluundd,
Jättefin blogg! 😊
nouw.com/soderluundd