Våren är här!

Hej mina darlings!♥️

Jag hoppas att ni mår prima. Det gör jag. Har varit runt och fort hela dagen, så ack så skönt det var att komma hem och parkera rumpan i min skrivbordsstol med lite mat. Har varit hos min kusin i princip hela dagen, och efter det så åkte jag hem till pappa en lite stund. Så himla skönt att bara vara utomhus eller åka iväg någonstans nu om dagarna, älskar vädret så mycket och jag blir så otroligt rastlös av att sitta inomhus har jag märkt. Blir verkligen en helt annan människa så fort våren kommer. Är världens deppigaste & har inte lust med någonting på vintern, men så fort våren kommer så är det som om jag bara förändras? Vet inte ens hur jag ska beskriva det. Har varit såhär så länge jag kan minnas faktiskt, vet att det typ alltid är runt november/december som jag börjar bli riktigt nere, och sen i april/maj så vill jag bara vara utomhus, träffa folk och hitta på saker, märkligt ändå.

Annars har det inte hänt något speciellt, har plockat lite här hemma och bokat en tvättid tills imorgon, bara insåg idag att jag knappt ens hade några rena kläder (eller jo massor men ingenting som jag ville använda...) så lite tvättning är på sin plats.

Nu hade jag i vilket fall tänkt hoppa in i en dusch och lägga i en silverinpackning i mitt hår så att det inte börjar gulna, sen ska jag nog bara lyssna på lite musik eller så. Det märks. Ta hand om er och varandra så hörs vi snart ♥️

Fint i pappas trädgård ♥️

  • Vardag

Gillar

Kommentarer