Världens bästa stugan

Hej på er!
Hoppas att ni mår bra! Själv så har jag ganska nyss kommit hem till en varm lägenhet efter att ha spenderat en natt i mormor och morfars stuga tillsammans med dem och mamma. Vi har badat, solat, badat igen, ätit, fikat och badat ännu mer. Det har varit så otroligt varmt här så jag har inte orkat göra mycket annat än att spendera tiden i sjön i princip.

Nu har jag iallafall kommit hem och plockat iordning lite här, ställt upp alla fönster så att det drar korsdrag och slagit igång fläktarna så de går för fulla muggar. Det var inte så farligt varmt som jag hade trott, men fortfarande varmt. Dock så hade jag drygt över 40 grader i bilen när jag åkte hem förut, och det var inte roligt kan jag säga. Fick köra med alla rutor nere i botten för att det skulle blåsa igenom bilen. Fy.


Kvällen bjuder nog inte på något värst här, som jag nämnde häromdagen så är jag ensam fram tills imorgon, så jag ska väl egentligen bara slappa i soffan och kolla på TV. Var precis nere till affären och köpte Cola Zero Raspberry så det ska jag avnjuta med ett halvkilo is. Bästa jag vet är dricka med määängder av is, så himla gott.


Imorgon ska det åska och regna hela dagen i princip, så jag tänkte faktiskt att imorgon får bli något av en städdag. Har inte orkat tagit reda på allt ordentligt i och med värmen som har varit, så får ta och passa på när det är lite svalare ute. Skulle behöva putsa fönster också. Vi har ju fiskmåsar som har fått ungar på taken här, och fiskmåsarna har ju gått till attack mot mina fönster när katterna har suttit där, så det är bajs överallt (suck...)

Nej hörrni, nu ska jag parkera rumpan i soffan och sen lär jag nog inte flytta på mig något mer idag. Ta hand om er, tvätta händerna, håll avstånd & drick vatten! Pussss!

Gillar

Kommentarer