Värmebölja

Hej på er! ♥️

Lider ni i värmen? För det gör jag, eller nej men lite jobbigt är det faktiskt, men man ska väl inte gnälla när det för en gångs skulle är bra väder i vårt avlånga land! Jag har såna sommarkänslor så det är helt galet. Tror bara inte att kroppen var förberedd på att värmen & all grönska skulle explodera så bara!

Jag kom hem för en stund sen efter att ha varit i Karlstad med syrran hela dagen. Jag som inte skulle shoppa något direkt hittade en playsuit på new yorker, ett par leggings på gina & en superfin klänning på bikboks rea. Orkar inte riktigt fotografera plaggen idag, så tänkte att jag skulle göra det imorgon. Idag vill jag helst bara ligga i sängen i vårt svala sovrum och kolla på iJustine på iPaden. Har liksom inget ork till någonting annat, blir så matt av värmen och när jag dricker för dåligt, måste typ påminna mig själv om att dricka vatten med jämna mellanrum. Som om inte det vore nog så sov jag som skit inatt också, somnade typ vid ett & vaknade igen vid tre för att vara vaken fram tills A kom hem i morse. Suck.

Resten av veckan vet jag inte riktigt vad det bjuds på, jag vet att på fredag ska vi iväg på examensfika, men mer än så vetesjutton. Kan vara skönt att försöka slappna av lite inför veckan som kommer, för som jag skrev igår så kommer jag att ha häcken full verkligen, men å andra sidan så är jag så tacksam för det. Dels för att man blir inbjuden, men även också för att det ger mina dagar lite mening, jag menar, vad får jag ut av att vanka av & an hemma om dagarna? Nä ingenting.

Nej, nu måste jag ut ur det här varma vardagsrummet & lägga mig i sängen med lite glass tror jag. Ska vänta på att det blir lite svalt ute och sen köra milen på crosstrainern tänkte jag, mår ju trots allt såå mycket bättre när jag tränar. Ta hand om er, pusss! ♥️

Bilder från pinterest. Vet tyvärr ej vem/vilka fotograferna är.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer