Växtgäri

Hej älsklingar

Som ni kanske märker så ser bloggen lite annorlunda ut. Jag tröttnade fullkomligt på min vita "platta" design så kände att jag var tvungen att greja lite. Jag är inte helt klar, och just nu så saknas även headern, men den är på g! Har suttit och pysslat lite i Photoshop, men jag blir inte riktigt 100% nöjd, för ni som vet, ni vet att jag tyvärr är alldeles för mycket av en perfektionist när det kommer till mina foton eller designer, suck.

Idag har varit en hyfsat okej dag ändå måste jag säga. A & jag har storhandlat, en vän har varit här på kaffe & jag har faktiskt även pluggat lite matte, just för att jag måste hålla igång så att jag inte tappar det, även om jag bara har haft en paus över helgen! Iallafall, när vi var iväg och handlade förut så gick jag förbi blomavdelningen det sista jag gjorde innan vi gick till kassan och skulle betala, och hittar en monstera!! Jag älskar monsteror, jag har dock aldrig haft en, men de är så sjukt häftiga. Trodde inte att jag skulle hitta en jättestor & grön en med en massa skott på Maxi i Karlskoga, men jo tydligen, tyckte att den var billig också, 89:- kronor för en såpass stor kändes inte orimligt, men jag kanske har fel?

Jag har dock inte fått fingret ur och fotograferat någonting idag, förutom typ två kort på katterna i fönstret när solen lös in, men jag har verkligen tänkt att fotografera i veckan. På onsdag ska jag till min kusin är tanken, så tar med mig kameran då och terroriserar hennes ursöta chinchillaperser.

Nu ska jag i vilket fall försöka gå och sova. Har tvättid & psykologilektion imorgon, så jag har lite att göra. Ta hand om er så hörs vi snart igen!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer