Veckan hittills

Hej på er!

Jag hoppas att ni mår bra & har haft en bra vecka hittills. Själv så mår jag toppen, bortsett från träningsvärken och stelheten i kroppen, men den går sakta men säkert över!

Jag har hunnit med så sjukt mycket den här veckan, och det är lite därför som jag inte har uppdaterat så mycket, dels för att jag har varit utomhus & grejat typ 90% av all tid och även för att jag inte har haft med mig kameran. Finns ju liksom inte så mycket att ta kort på när man grejar bil heller, för det har faktiskt pappa & jag gjort. Vi har fixat en massa småfel på bilen samt servat den litegrann, så nu går den som en klocka igen och det är så skönt. Tränat har jag gjort också, faktiskt varenda dag sen jag fick hem crosstrainern. På ett sätt så är det otroligt skönt, men å andra sidan så gör det ont för att jag är så förbannat stel, vet ju förvisso att det kommer att det kommer att gå över snart, så det är bara att bita ihop och trampa på.

Resten av veckan är ganska så planerad, imorgon vet jag väl egentligen inte vad som händer, men A & jag pratade om vi skulle gå på bio, så vi får se. Söndag ska jag i vilket fall med min bästa vän & eventuellt även min kusin till stadsparken i Karlstad för lite fotograferingar. Håller tummar & tår för att vädret blir lika bra som det sägs.

Nu ska jag iallafall ta & göra mig i ordning. Sambon ska på ett möte på jobbet vid ett, så jag tänkte att jag skulle ta bilen en sväng, kanske till faster eller pappa, jag vetesjutton.

Ta hand om er så hörs & ses vi snart!

Lite bilder från veckan iallafall

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

linneahornback
linneahornback,
gud så smarrig maten ser ut 😍
nouw.com/linneahornback
juliaes
juliaes,
Ja det var helt gudomligt! 😍🙌
nouw.com/juliaes